ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική: Πολιτισμός στην ασφάλιση

H ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική είναι μια 100% ελληνική ασφαλιστική εταιρεία, που εδώ και 38 χρόνια προσφέρει κορυφαίες υπηρεσίες, με προγράμματα εξατομικευμένα, αξιόπιστα και άρτια σχεδιασμένα για τις σύγχρονες ανάγκες, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Η δραστηριότητά της βασίζεται στη δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων συνέπειας, υπευθυνότητας και σεβασμού προς τους πελάτες, τους συνεργάτες και τους εργαζομένους της. Η αναγνωρισμένη αξιοπιστία της εταιρείας υπογράφεται από το πιστό και διαρκώς αυξανόμενο πελατολόγιό της αλλά και από τις σταθερές και ποιοτικές σχέσεις της με τους διαμεσολαβητές-συνεργάτες της από όλη τη χώρα, που στηρίζουν την ανάπτυξη και αποτελούν εγγύηση για τη βιωσιμότητά της.

Παράλληλα, διατηρεί το προνόμιο της συνεργασίας με αντασφαλιστικές εταιρείες διεθνούς κύρους, οι οποίες αποτελούν εγγύηση για τη δυνατότητα της εταιρείας να προσφέρει την υψηλότερη δυνατή εξασφάλιση, που απολαμβάνουν οι ασφαλισμένοι και οι συνεργάτες της.

Η ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική έχει πολύ μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση στην ασφάλιση ζημιών και δίνει έμφαση στις προσωπικές σχέσεις, που δημιουργούν αίσθημα σιγουριάς αλλά και διάρκειας, καθώς δεν είναι ένας αχανής, απρόσωπος ασφαλιστικός όμιλος.

Αυτό της επιτρέπει να παρέχει άμεσα προσωποποιημένη και εξειδικευμένη εξυπηρέτηση και να μελετά κάθε περίπτωση ξεχωριστά. Η λογική του ιδιαίτερα προσιτού κόστους, της ευελιξίας στην επιλογή καλύψεων και των διευρυμένων παροχών και υπηρεσιών για τον ασφαλιζόμενο κυριαρχεί σε όλα τα ασφαλιστικά προγράμματα της ΔΥΝΑΜΙΣ, που είναι σχεδιασμένα βάσει των απαιτήσεων και των αναγκών της ελληνικής κοινωνίας και των καταναλωτών.

Προϊόντα και υπηρεσίες
Ασφάλιση Οχημάτων
Ασφάλιση Περιουσίας
Ασφάλιση Σκαφών Αναψυχής
Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης
Ασφάλιση Προσωπικών Ατυχημάτων
Ασφάλιση Μεταφερόμενων Εμπορευμάτων
Ασφάλιση Τεχνικών Έργων

Πηγή: Το άρθρο δημοσιεύτηκε στον “Οδηγό Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης 2015”, που κυκλοφόρησε με το περιοδικό ΧΡΗΜΑ της Ethos Media

Δείτε εδώ σε ηλεκτρονική μορφή τον Οδηγό Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*