ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ Hospital Center: Ειδικά προγράμματα για ασφαλιστικές εταιρείες

[starbox] Νέα ειδικά προγράμματα προς στους πελάτες των ασφαλιστικών εταιρειών αλλά και προς κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη του Λεκανοπεδίου της Αττικής, έχει σχεδιάσει και προσφέρει το ιδιωτικό νοσηλευτήριο ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ Hospital Center (Ε.Ν.H.C).
Πρωταρχικός στόχος του Ε.Ν.H.C είναι να πρωταγωνιστήσει στον τομέα της παροχής υπηρεσιών Υγείας στην Αττική, προσφέροντας σε κάθε πελάτη ασφαλιστικής εταιρείας αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη ιατρικές παροχές υψηλού επιπέδου. Ήδη το νοσηλευτικό ίδρυμα έχει συνάψει συμβάσεις με σχεδόν όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες και υποδέχεται ασφαλισμένους αντιμετωπίζοντας μια ευρεία γκάμα περιστατικών. Τα σχέδια της διοίκησης ορθολογικά και υλοποιήσιμα αποβλέπουν στη στελέχωση του νοσοκομείου με επιστημονικό προσωπικό κάθε ειδικότητας και στην ενίσχυση των υλικοτεχνικών του υποδομών σε εξοπλισμό κυρίως. Συγκριτικό δε πλεονέκτημα αποτελούν οι κτηριακές υποδομές καθώς και η γεωγραφική του θέση στην καρδιά της Αθήνας που δυνητικά προσφέρει άμεση πρόσβαση σε περίπου 2,5 εκατομμύρια πολίτες.
Οι υποδομές του είναι επαρκείς για να πρωταγωνιστήσει το ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ Hospital Center στον κλάδο προσφέροντας αυτό που χρειάζεται ο κάθε πολίτης, αναφέρει ο Γενικός Διευθυντής Δ/νσης Στρατηγικής & Επιχειρηματικής Ανάπτυξης κ. Κωνσταντίνος Τζουτζουράκης και μας ενημερώνει ότι σήμερα το νοσοκομείο διαθέτει: άδεια για 462 κλίνες (κρεβάτια) έχει 38 κλίνες Μονάδας Εντατικής Θεραπείας, και 25 κλίνες στην Μονάδα Τεχνητού Νεφρού.

Το νοσοκομείο έχει όλες τις ειδικότητες ιατρών εκτός της παιδιατρικής και λειτουργεί σε 24ωρη βάση οπότε υποδέχεται και επείγοντα περιστατικά. Σημαντικό είναι επίσης ότι διαθέτει υπόγειο χώρο στάθμευσης 400 θέσεων.
Σύμφωνα με τον κ. Τζουτζουράκη ο οποίος έχει αναλάβει το έργο της ανάπτυξης εργασιών, το Ε.Ν.H.C αποτελεί ένα πρότυπο ιδιωτικό νοσηλευτήριο, έχει δημιουργηθεί με προδιαγραφές σύμφωνες με τα αμερικάνικα πρότυπα και ξεκίνησε να λειτουργεί το 2000.

Σήμερα στόχο έχει να κάνει ένα ακόμα βήμα μπροστά ώστε να αναβαθμιστεί ακόμα περισσότερο και να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό. Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιεί μια πρώτη επένδυση σε βιοϊατρικό εξοπλισμό και ταυτόχρονα υλοποιεί μικρές αισθητικές και λειτουργικές ανανεώσεις. Στηρίζεται στο επιστημονικό και διοικητικό προσωπικό του και επιδιώκει τους περίπου 170 ιατρούς με τους οποίους έχει σύμβαση αποκλειστικής συνεργασίας να τους αυξήσει μέχρι το τέλος του έτους στους 250. Με αυτό το δυναμικό μπορεί να ανταποκριθεί στον όγκο εργασίας που αναμένει στο επόμενο διάστημα οπότε και θα έχουν αρχίσει να αποδίδουν οι πρόσφατα υπογεγραμμένες συμβάσεις με τις ασφαλιστικές εταιρείες. Να σημειωθεί ότι εκτός των αποκλειστικών ιατρών έχει συμβάσεις και με περίπου 500 γιατρούς εξωτερικούς συνεργάτες.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΖΟΥΤΖΟΥΡΑΚΗΣ: Εξυπηρετούμε τις ασφαλιστικές και ΕΟΠΠΥ
IW : Ποιό είναι το «όραμα» της διοίκησης του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center;

ΚΤ: Να γίνει το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center κέντρο αναφοράς στην Μεσόγειο, παρέχοντας υπηρεσίες υγείας προστιθέμενης αξίας, χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής, και έχοντας ως κέντρο το σεβασμό στην ανθρώπινη φύση, στην κοινωνία και στο περιβάλλον.

IW : Υπάρχουν οι προδιαγραφές –υποδομές γι΄αυτό;

ΚΤ: Βεβαίως. Ήδη σήμερα έχουμε περίπου 150 εισαγωγές ασθενών ημερησίως. Και καθώς η δυναμικότητά μας είναι πολύ μεγαλύτερη, έχουμε τις υποδομές και το προσωπικό να ανταποκριθούμε σε πολλές περισσότερες.

IW : Δηλαδή πόσους ασθενείς μπορείτε να εξυπηρετήσετε με επάρκεια;

ΚΤ: Υπερδιπλάσιους από σήμερα. Και αυτός είναι στόχος μας. Θέλουμε και μπορούμε να διπλασιάσουμε σε πρώτη φάση τα μεγέθη μας, κάτι που μπορεί να επιτευχθεί σε περίπου ένα χρόνο. Μετά θα επιδιώξουμε να τα αυξήσουμε ακόμη περισσότερο.

IW : Σχετικά με το ιατρικό προσωπικό είστε επαρκείς ως νοσοκομείο.

ΚΤ: Ναι, μπορούμε και εξυπηρετούμε σωστά και γρήγορα. Ωστόσο, επιθυμούμε να συνάψουμε αποκλειστικές συνεργασίες με γιατρούς για να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο τις υπηρεσίες μας προς όφελος των ασθενών και των ασφαλιστικών εταιρειών.

IW: Όποιος πολίτης θέλει, μπορεί να έλθει στο ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ Hospital Center;

ΚΤ: Φυσικά. Εμείς διατηρούμε το κοινωνικό μας πρόσωπο. Μας ενδιαφέρει αυτό. Εξυπηρετούμε ασθενείς του ΕΟΠΥΥ καθώς και όποιον άλλο πολίτη έλθει και έχει ασφαλιστικό πρόγραμμα Υγείας κάποιας ασφαλιστικής εταιρείας.

IW : Συνεργάζεστε με τις ασφαλιστικές;

ΚΤ: Ναι με όλες. Κατορθώσαμε από τις αρχές του χρόνου να συνάψουμε συμφωνίες με όλες –σήμερα είναι σε εξέλιξη και οι τελευταίες- τις ασφαλιστικές εταιρείες. Κινηθήκαμε προς αυτή την κατεύθυνση αναγνωρίζοντας ότι μπορούμε να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε χιλιάδες ανθρώπους που πληρώνουν για να έχουν πρόσβαση στην ιδιωτική υγεία.

IW : Σήμερα από τις περιπτώσεις ασθενών που έρχονται στο νοσοκομείο πόσοι είναι πελάτες ασφαλιστικών;

ΚΤ: Περίπου το 12% των ασθενών. Το περιθώριο να αυξηθεί αυτό το ποσοστό είναι μεγάλο και εκεί αποβλέπουμε μέσα από τις συμφωνίες που συνάπτουμε με τις εταιρείες.

IW : Ένα μήνυμα προς τις ασφαλιστικές εταιρείες;

ΚΤ: Να εμβαθύνουμε τις σχέσεις μας να δημιουργήσουμε προγράμματα ειδικά για τους πελάτες τους, να μπορέσουμε μέσα από ένα εποικοδομητικό διάλογο να προσφέρουμε σημαντικές υπηρεσίες υγείας στους ανθρώπους που πληρώνουν ασφαλιστικά προγράμματα.

IW : Μιλήσατε για ειδικά προγράμματα. Υπάρχει κάποια σκέψη;

ΚΤ: Ναι. Εξετάζουμε διάφορες περιπτώσεις με απώτερο στόχο την παροχή υγείας στους πολίτες. Μπορεί να κάνουμε σημαντικά πράγματα που θα αναγνωριστούν από την αγορά και από τους πολίτες.

IW : Το παρελθόν του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center είχε στιγματιστεί από εκκρεμείς οφειλές. Τι γίνεται με αυτό;

ΚΤ: Πράγματι, το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center πέρασε περίοδο παρατεταμένης κρίσης με επισχέσεις εργασίας, οφειλές προς το προσωπικό και άλλα σχετικά τα οποία και οδήγησαν σε συρρίκνωση των εργασιών του.

IW : Ευελπιστείτε σε γρήγορη ανάκαμψη.
ΚΤ: Μας ενδιαφέρει και γι΄ αυτό φροντίζουμε. Πιστεύουμε ότι θα έλθει σύντομα. Στο πλαίσιο αυτό συνάψαμε και τις νέες μας συμβάσεις με τις ασφαλιστικές εταιρείες και στοχεύουμε σε γρήγορη ανάπτυξη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*