Νέα στελέχη στην AIG

Νέα στελέχη εντάσσονται στο δυναμικό της AIG το οποίο σταδιακά διευρύνεται στο πλαίσιο των επιλογών της εταιρείας ενώ ταυτόχρονα και τα υφιστάμενα πρόσωπα αποκτούν και άλλες αρμοδιότητες. Απώτερος στόχος του στελεχιακού εμπλουτισμού είναι η συνολική πρόοδος και η περαιτέρω εξέλιξη της AIG. Οπως αναφέρει ο κ. Giuseppe Zorgno, Country Manager Greece and Cyprus «η AIG αλλάζει, γίνεται μια καλύτερη εταιρία, με στόχο να εξυπηρετήσει καλύτερα συνεργάτες και ασφαλισμένους. Κινητήρια δύναμη γι’ αυτή την αλλαγή είναι οι άνθρωποί της. Με τις πρόσφατες αλλαγές στη δομή μας αναδείχθηκαν τα ταλέντα, η τεχνογνωσία και οι δεξιότητες πολλών εργαζομένων μας σε επίπεδο Περιφέρειας ΕΜΕΑ αλλά και Ζώνης Νότιας Ευρώπης. Παράλληλα, έχουμε τη χαρά να υποδεχθούμε τρία ιδιαίτερα ικανά στελέχη της αγοράς σε καίριες θέσεις για την εταιρία. Είμαι σίγουρος πως όλοι οι συνάδελφοι θα προσφέρουν τα μέγιστα στην εταιρία και την αγορά μας στους νέους τους ρόλους.»
Στο πλαίσιο αυτό η εταιρεία ανακοινώνει την ανάληψη διευρυμένων καθηκόντων για 8 εργαζομένους σε επίπεδο Περιφέρειας Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής (EMEA), αλλά και της Ζώνης Νότιας Ευρώπης, η οποία περιλαμβάνει την Ελλάδα, την Κύπρο, την Ιρλανδία, την Ισπανία, το Ισραήλ την Ιταλία, τη Μάλτα και την Πορτογαλία. Συγκεκριμένα, διευρυμένα καθήκοντα ανέλαβαν οι:
• Δόμνα Αναστασιάδου, Head of Marketing & Communications, South Zone
• Κώστας Βούλγαρης, Financial Institutions Product Leader, South Zone
• Μαρία Καζαμία, Associate General Counsel, Head of South Zone
• Σωτηρία Μαράκη, Head of Personal Property, South Zone
• Αντώνης Παπαδόπουλος, Head of Sales, South Zone
• Θανάσης Πετρόπουλος, EMEA Auto Underwriting Head
• Στέφανος Στεφανίδης, Head of Financial Planning and Analysis, South Zone
• Θεανώ Τελωνιάτη, Large Limit Underwriter, Property, South Zone

Παράλληλα, η AIG ανακοινώνει την πρόσληψη τριών νέων στελεχών στις εξής θέσεις:
Ειρήνη Δραβίλλα – Head of Country Customer Insight: H ομάδα του Customer Insight έχει ως στόχο να δώσει στην εταιρία μια καλύτερη και πιο σφαιρική εικόνα των καταναλωτών, των αναγκών και της συμπεριφοράς τους. Τον ρόλο του επικεφαλής του Customer Insight στην Ελλάδα ανέλαβε η κυρία Ειρήνη Δραβίλλα, με μακρά εμπειρία στον τομέα της έρευνας. Πριν την AIG εργαζόταν στην British American Tobacco όπου ασκούσε καθήκοντα Insights Research Manager, Greece, Malta, Cyrpus & Israel. Έχει σπουδάσει Business Administration – Marketing στο Deree και είναι κάτοχος MBA από το Alba Graduate School.
Ιωάννα Σπύρογλου – Senior Project Manager, Transformation Services: Η ομάδα του Transformation Services έχει ως στόχο τη μελέτη, τον σχεδιασμό και υλοποίηση σημαντικών έργων που συνεισφέρουν στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών και συνεργατών αλλά και την εύρυθμη λειτουργία της εταιρίας. Καθήκοντα επικεφαλής του τμήματος αυτού για την Ελλάδα και την Κύπρο ανέλαβε η κυρία Ιωάννα Σπύρογλου, προερχόμενη από την Pepsico, στην οποία ασκούσε καθήκοντα Project Manager του τμήματος Business Information and Solutions, συμμετέχοντας σε ευρωπαϊκά αλλά και παγκόσμια έργα της εταιρίας. Η κα Σπύρογλου είναι απόφοιτος του Τμήματος Πληροφορικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδίκευση στα Πληροφοριακά Συστήματα, ενώ έχει ολοκληρώσει το Harvard Manager Mentor Program στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Μάνος Χειράκης – Head of Direct Marketing: Καθήκοντα επικεφαλής του Τμήματος Direct Marketing ανέλαβε ο κύριος Μάνος Χειράκης, με αξιοσημείωτη πορεία στον ασφαλιστικό κλάδο και συγκεκριμένα στην ING και την International Life, με πεδία ευθύνης το marketing, το bancassurance και το product development. Με μεγάλη εμπειρία ως manager τμημάτων call center, customer service, training, leads generation & campaign, θα αναλάβει την περαιτέρω ανάπτυξη της AIG στα εναλλακτικά κανάλια διανομής. Είναι κάτοχος BA (Hons) σε International Business Administration από το Northumbria University και MSc στο Marketing and Product Management από το Cranfield University.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*