Εκπαιδευτικό πρόγραμμα από ΕΙΑΣ και DELOITTE

Το ΕΙΑΣ, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες της ασφαλιστικής αγοράς, ανάπτυξε σε συνεργασία με την DELOITTE, εταιρία που διαθέτει διεθνή εμπειρία και τεχνογνωσία ανήκοντας σε ένα από τα μεγαλύτερα παγκόσμια δίκτυα ελεγκτικών εταιριών, ένα ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τα ΔΙΕΘΝΗ ΠΡΟΤΥΠΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ (ΔΠΧΑ/ΔΛΠ/IFRS) με έμφαση στη λειτουργία των ασφαλιστικών επιχειρήσεων.

Η συνεργασία ων δύο οργανισμών, του ΕΙΑΣ και της DELOITTE, πιστοποιεί την πεποίθηση των δύο οργανισμών για τη σημαντική αξία του συνδυασμού επιχειρηματικής θεωρίας και πράξης. Με το σκεπτικό αυτό, οι δύο οργανισμοί συνενώνουν τις δυνάμεις τους για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εκπαιδευτικών αναγκών της ασφαλιστικής αγοράς μας.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε στελέχη Εταιριών που επιθυμούν να λάβουν βασικές γνώσεις ανάλυσης και ερμηνείας συγκεκριμένων ΔΠΧΑ/ΔΛΠ αναφορικά με τη σύνταξη οικονομικών καταστάσεων ασφαλιστικών εταιριών ενώ είναι διάρκειας 44 εκπαιδευτικών ωρών διδασκαλίας (11 απογεύματα σε 6 εβδομάδες), με διδασκαλία δύο απογεύματα την εβδομάδα (Δευτέρα και Πέμπτη), και ώρες 16:30 -19:45.

Σκοπός & οφέλη προγράμματος:

Ο σκοπός του προγράμματος είναι να κατανοήσουν οι συμμετέχοντες τις βασικές αρχές των σημαντικότερων και απαραίτητων για τη σύνταξη οικονομικών καταστάσεων ασφαλιστικών εταιριών ΔΠΧΑ και ΔΛΠ, καθώς και να μπορούν να τα εφαρμόζουν στην πράξη. Έμφαση θα δοθεί στην ανάλυση και ερμηνεία των ΔΠΧΑ/ΔΛΠ, που άπτονται άμεσα της σύνταξης των οικονομικών καταστάσεων ασφαλιστικών εταιριών.

ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Και οι δέκα διδάσκοντες στο Πρόγραμμα είναι έμπειρα και καταξιωμένα στελέχη της πολυεθνικής ελεγκτικής εταιρίας DELOITTE, με μεγάλη εξειδίκευση στα ΔΠΧΑ / ΔΛΠ.

Αναλυτικά οι διδάσκοντες στο Πρόγραμμα είναι οι εξής:

κα Δέσποινα Ξενάκη, Certified Auditor, Partner Deloitte
κα Άννα Μυτιληναίου, Certified Auditor, Principal Deloitte
κ. Γιώργος Λιούμπας, Certified Auditor, Senior Manager Deloitte
κ. Βασίλης Μίζιος, Tax Specialist, Senior Manager Deloitte
κ. Βασίλης Αγγέλου, Certified Actuarial Specialist, Senior Manager Deloitte
κ. Δημήτρης Καραμπάτσος, Certified Auditor, Senior Manager Deloitte
κ. Χρήστος Μαντόπουλος, Auditor, Manager Deloitte
κα Έλενα Σταθοπούλου, Auditor, As. Manager Deloitte
κ. Απόστολος Κοκκινέλης, Auditor, As. Manager Deloitte
κ. Γιώργος Ευσταθίου, Auditor, Supervisor Deloitte

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ & ΩΡΑΡΙΟ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται στο εκπαιδευτικό κέντρο του ΕΙΑΣ (Λ. Συγγρού 106, 5ος όροφος), δύο απογεύματα την εβδομάδα (Δευτέρα και Πέμπτη) και ώρες 16:30-19:45.

Η έναρξη προγράμματος είναι τη Δευτέρα 20 Απριλίου 2015 και η λήξη τη Πέμπτη 28 Μαϊου 2015 ενώ οι Αιτήσεις των υποψηφίων θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Μ. Τετάρτη 8 Απριλίου 2015.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*