Μάχη στην ΥΓΕΙΑ με προϊόντα και εταιρείες

[starbox]

Με νέα καινοτόμα προϊόντα ετοιμάζονται να βγουν στην αγορά οι ασφαλιστικές εταιρείες σηματοδοτώντας ένα νέο κύκλο ανταγωνισμού. Κατά τις πληροφορίες, η ΕΘΝΙΚΗ ασφαλιστική αναμένεται να ανακοινώσει τις συνεργασίες με σωματεία και γενικές -πληθυσμιακές ομάδες με κοινά χαρακτηριστικά- στις οποίες θα παράσχει εξειδικευμένα προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές και φυσικά θα απολάβει από αυτές οφέλη που θα αποτυπωθούν στην παραγωγή της. Η σύνδεση της ασφαλιστικής με τις ομάδες πληθυσμού πραγματοποιείται στο πλαίσιο των συνεργιών που αναπτύσσει η εταιρεία για να αυξήσει ακόμα περαιτέρω τα μερίδια της, ανταποδίδοντας και στους πολίτες ασφαλιστικές παροχές. Επίσης, η εταιρεία θα ανακοινώσει και άλλες καινοτομίες που θα αφορούν τον τομέα ΥΓΕΙΑΣ.

Στον ίδιο κλάδο, της ΥΓΕΙΑΣ, και η ING με το νέο της όνομα -ΝΝ- θα προχωρήσει στην δημιουργία ειδικών προϊόντων ΥΓΕΙΑΣ, τα οποία επίσης θα είναι προσιτά στις τιμές και θα παράσχουν πλήρη νοσοκομειακή περίθαλψη στους κατόχους τους σε ιδιωτικά θεραπευτήρια. Κατά τις πληροφορίες η εταιρεία αποσκοπεί στην σύναψη συμφωνιών με τα ιδιωτικά νοσηλευτικά ιδρύματα ώστε να εξυπηρετεί τους πελάτες της με γεωγραφικά κριτήρια. Έτσι και ο συνωστισμός θα αποφεύγεται και ο ασφαλισμένος θα εξυπηρετείται σε ιδιωτική κλινική αναλόγως με την περιοχή που βρίσκεται.

Στον κλάδο ΥΓΕΙΑΣ, όμως θα αναπτυχθούν και εταιρείες που μέχρι σήμερα δεν τον παρείχαν. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εταιρεία -ελληνικών συμφερόντων- ετοιμάζεται όχι μόνο να εισέλθει αλλά και να δώσει πολλά επιπλέον στοιχεία σε όσους επιλέξουν να ασφαλιστούν. Δε πρόκειται για μπόνους αλλά για άλλα συμβόλαια σε ειδικές τιμές. Ήδη, αναλογιστές ολοκληρώνουν την μελέτη και πριν από το καλοκαίρι αναμένεται ότι ένας νέος “παίκτης” θα έχει εισέλθει στον κλάδο υγείας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*