Επιθ. Γ. Φουφόπουλου: Στη πρώτη θέση της Εθνικής Ασφαλιστικής

Τα αποτελέσματα της επιθεώρησης για το έτος 2014 παρουσιάστηκαν σε εκδήλωση που είχε ως γνώμονα το ρητό «εγγύηση -εμπιστοσύνη –εξέλιξη» στο diogenis studios. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν διακεκριμένοι προσκεκλημένοι , η ηγεσία της εθνικής ασφαλιστικής, ανώτατα στελέχη του ομίλου της ΕΤΕ ,εκπρόσωποι από το χώρο της υγείας, της ναυτιλίας , δημοσιογράφοι και επιχειρηματίες ενώ ακολούθησαν βραβεύσεις όλων των βαθμίδων αναδεικνύοντας για ακόμη μια χρόνια τους πρώτους της πρώτης ασφαλιστικής εταιρείας στην Ελλάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, η επιθεώρηση για το έτος 2014 πραγματοποίησε 46.000 ραντεβού με συνολική παραγωγή 6.247.000 ευρώ με 20.570 συμβόλαια στην υγεία, με 482 συμβόλαια στην ζωή, με 5.773 συμβόλαια στο αυτοκίνητο, με 1.031 συμβόλαια στους γενικούς κλάδους και με συνολικές εισπράξεις 40.808.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τον επιθεωρητή, «το 2014 για εμάς ήταν ένα έτος ορόσημο . Το θεωρώ ορόσημο γιατί ήρθαμε στα νέα μας γραφεία. Επενδύσαμε στις νέες μας εγκαταστάσεις διαμορφώνοντας τα νέα μας γραφεία. Τα πρωτόγνωρα για την εποχή κορυφαία αποτελέσματα στην παραγωγικότητα, στη συγκράτηση των πελατών, στην ποιοτική ανταπόκριση, αποδεικνύουν τις σπουδαίες ικανότητες και το υψηλό επίπεδο που σας διακρίνει. Αναδείξατε την Επιθεώρησή μας σε 1η δύναμη στην ελληνική αγορά και για το 2014. Μια χρονιά κατά την οποία όλοι σας – πέραν από τα πολύ σημαντικά οικονομικά αποτελέσματα – έχετε καταφέρει να διατηρήσετε σε εξαιρετικά υψηλά επίπεδα τη σταθερή σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες σας».

Ο πρόεδρος της εθνικής ασφαλιστικής κος Δημήτριος Δημόπουλος σε χαιρετισμό που απέστειλε εγγράφως τόνισε ότι : «Με την αρωγή του Ομίλου της Εθνικής Τράπεζας και το πλέγμα των πρωτοβουλιών που ανέλαβε η Διοίκηση της Εταιρίας σε επίπεδο ασφαλιστικών λύσεων, εκπαίδευσης, εξορθολογισμού των λειτουργιών της, σύγχρονων εργαλείων δουλειάς για την παροχή ποιοτικότερων υπηρεσιών, η Εθνική Ασφαλιστική, όχι μόνο ενίσχυσε τον πρωταγωνιστικό της ρόλο, αλλά έθεσε ισχυρές βάσεις για την αντιμετώπιση των σύνθετων προκλήσεων που αναφύονται στον ασφαλιστικό κλάδο. Μέσα σε μια ιδιαίτερη οικονομική συγκυρία, όπου οι ανάγκες των πελατών πληθαίνουν και οι προτεραιότητές τους επανακαθορίζονται, το Παραγωγικό Δίκτυο της Εθνικής Ασφαλιστικής με το ζήλο και την αποφασιστικότητα που επέδειξε, αναμφίβολα συνέβαλε καθοριστικά στη διατήρηση της επιτυχημένης πορείας της. Η ξεκάθαρη στρατηγική και η γόνιμη συνεργασία όλων μας, πιστεύω ότι αποτυπώθηκαν με τον καλύτερο τρόπο στα αποτελέσματα της Εθνικής Ασφαλιστικής. Μιλώντας με στοιχεία εννιαμήνου η παραγωγή ενισχύθηκε κατά 20%, τα λειτουργικά έξοδα μειώθηκαν κατά 4,5% ενώ τα κέρδη προ φόρων ξεπέρασαν τα 75 εκατ. ευρώ. Θετικοί ρυθμοί ανάπτυξης που συνεχίστηκαν για το σύνολο του 2014, με τα τελικά ποσά να διαμορφώνονται εντός των στόχων της Διοίκησης».

Από τη μεριά της η Γενική Διευθύντρια της Ένωσης Ασφαλιστικών εταιρειών, κα. Μαργαρίτα Αντωνάκη υπογράμμισε :

«ότι τα οικονομικά στοιχεία ( 40.808.000 euro εισπράξεις κατ έτος ) της επιθεώρησης αποτελούν στοιχεία μικρής ασφαλιστικής εταιρείας και ότι αποτελούν πραγματικά εισπραχθέντα καθώς επίσης ότι τα αποτελέσματα αυτά είναι πρωτόγνωρα για την ελληνική αγορά ιδιαίτερα αυτή τη δύσκολη οικονομική εποχή που διανύει η χώρα».

Στον λόγο του ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας, Σπύρος Μαυρόγαλος τόνισε ότι «η Εθνική, με μερίδιο αγοράς 19% συνολικά αλλά και μερίδιο αγοράς 25% στον κλάδο ζωής, αποδεικνύει την παραδοσιακά ηγετική θέση της στην Αγορά με ισχυρές προοπτικές και ακόμα υψηλότερους μελλοντικούς στόχους.»

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η κα. Τζιτζικώστα Παπαχριστοπούλου, , ( πρόεδρος της Ε.Ε.Ε. για την unesco ) μεσώ της οποίας κηρύχθηκε η έναρξη συνεργασίας μεταξύ της unesco και της επιθεώρησης αναφορικά με θέματα παιδιών και γυναικών.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*