Ι. Χατζηθεοδοσίου: Με τους ασφαλιστές πάει μπροστά η «MEGA» και η αγορά

Με πολλαπλά μηνύματα για τους ασφαλιστές, τις εταιρείες, την στρατηγική ανάπτυξης της ασφαλιστικής αγοράς αλλά και την πορεία της Mega BROKERS ο κ Γιάννης Χατζηθεοδοσίου την Παρασκευή το βράδυ, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους στην ετήσια εκδήλωση της εταιρείας του.

Παρουσία εκατοντάδων ανθρώπων, συνεργατών και φίλων, παρότρυνε τους συντελεστές κάθε βαθμίδας της αγοράς να προχωρήσουν σε συνέργειες, τις οποίες και χαρακτήρισε ως το μέλλον της αγοράς, καθώς αυτές θα αποδώσουν σε παραγωγούς ασφαλιστικών εργασιών, σε εταιρείες και καταναλωτές. Ακόμα, εξέφρασε με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο, την βεβαιότητά του για το μέλλον των ασφαλιστικών δραστηριοτήτων, ανακοινώνοντας ότι προχωρεί σε επένδυση αγοράς κτιρίου 1.500τ.μ., που θα τεθεί στη διάθεση των συνεργατών της Mega. Με τον τρόπο αυτό κατέδειξε τον οραματισμό του για την ασφαλιστική ανάπτυξη που διαβλέπει καθώς και τις προσδοκίες του για την Mega.

Συναφώς, μάλιστα, είπε, η εταιρεία θα εκσυγχρονιστεί, θα παράσχει εκπαίδευση σε συνεργάτες (e –learnig), ενώ θα προχωρήσει σε απευθείας ιντερνετικές πωλήσεις στους καταναλωτές μέσω όμως ασφαλιστών, δημιουργώντας νέα ασφαλιστικά προϊόντα σε όλους τους κλάδους, αυξάνοντας, έτσι, συνεργασίες και προσωπικό.

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ

Στο πλαίσιο της ομιλίας του, ο κ. Χατζηθεοδοσίου εξήρε τον ρόλο των ασφαλιστών και των εταιρειών, εξέφρασε την συμπάθειά του προς όλες -εταιρείες- και όλους –συνεργάτες- και τους κάλεσε σε συμπόρευση. Ωστόσο, ως πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών δεν παράβλεψε να τονίσει πώς «υπερασπιζόμαστε τα συμφέροντα των ασφαλιστών». Ακόμα επισήμανε πώς θέτει ως ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ να βρίσκεται κοντά στον ασφαλιστή και την συνολική αναβάθμισή του, κάτι το οποίο αποτελεί προσωπική μέριμνα, του Επιμελητηρίου, και της εταιρείας του όσον αφορά την επαγγελματική του δραστηριότητα.

MEGA BROKERS

«Μέχρι να πεισθεί και ο τελευταίος ασφαλιστής να συνεργαστεί και με την MEGA BROKERS» θα συνεχίσουμε να αναπτυσσόμαστε και μπορούμε να πάμε ψηλότερα» . Αυτό είπε ο κ. Χατζηθεοδοσίου, αναφερόμενος στην εταιρεία του και έδωσε ως χαρακτηριστικά της εξέλιξής της τα εξής: Είναι η μεγαλύτερη μεσιτική. Η δεύτερη έχει παραγωγή μικρότερη του 50% της MB. Έχει πραγματοποιήσει μεγάλες επενδύσεις σε τεχνολογία καθώς αυτό προβλεπόταν στο 3ετές business plan της που ολοκληρώθηκε ενώ η παραγωγή της ξεπέρασε τα 45 εκ. ευρώ. Θα συνεχίσει να επενδύει σε τεχνολογία και το 2016 περισσότερο από το 70% της παραγωγής θα γίνεται μέσω νέων τεχνολογιών. Πριν από το τέλος του 2015 η εταιρεία θα αναπτυχθεί στις πωλήσεις B2C με την παρεμβολή ασφαλιστών. Ποσοτικά η εταιρεία επιδιώκει το τρέχον έτος αύξηση 20% του τζίρου και έχει ως όραμα: να γίνει παράδειγμα λειτουργίας, συνέπειας, εξυπηρέτησης και παραγωγής ποιότητας σε όλες τις διαδικασίες και εκφάνσεις της δραστηριότητάς της.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*