Με νέο CEO η Εθνική Τράπεζα

Χωρίς επίσημες ανακοινώσεις από την ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, εγκρίθηκε -αναφέρουν πληροφορίες- ο νέος CEO που θα αναλάβει την διοίκηση του χρηματοπιστωτικού ιδρύματος και θα παίξει καθοριστικό ρόλο για την συνέχεια. Όπως διαρρέουν πηγές του ευρύτερου οικονομικού χώρου, ο Ενιαίος Μηχανισμός Τραπεζικής Εποπτείας, το (SSM) ενέκρινε ως προς το πρωτόκολλο τυπικών προσόντων, την πρόταση για τοποθέτηση του κ. Λεωνίδα Φραγκιαδάκη στην ανάληψη καθηκόντων CEO.

Το εν λόγω στέλεχος, με πολυετή εμπειρία στην αγορά, κατέχει σήμερα τη θέση του γενικού διευθυντή Διαχείρισης Διαθεσίμων και Χρηματαγοράς της Εθνικής Τράπεζας ενώ είναι μέλος ΔΣ στην Εθνική Χρηματιστηριακή και Πρόεδρος του Hellenic Chapter του Forex Club/ACI. Πάντως εδώ πρέπει να σημειώσουμε ότι πρόσφατα άλλες πληροφορίες έφεραν την κ. Λούκα Κατσέλη ως το πρόσωπο που θα αναλάμβανε την συγκεκριμένη θέση, κάτι που τελικά έμεινε μετέωρο. Να σημειωθεί ότι παρά τις δημοσιογραφικές πληροφορίες, από την πλευρά της Εθνικής Τράπεζας δεν έγινε ούτε επιβεβαίωση ούτε διάψευση.

Έτσι και εκρεμμεί η επίσημη τοποθέτηση της Εθνικής ή ενδεχομένως κάποιου αρμόδιου πολιτικού προσώπου σχετικά με τον νέο πρωταγωνιστή του κορυφαίου χρηματοπιστωτικού ιδρύματος της χώρας, το οποίο θα έχει κομβικό ρόλο στην συνέχεια και τα τεκταινόμενα στην οικονομία.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*