7η ημερίδα Insuranceforum.gr: Έμφαση σε επιμόρφωση και επικοινωνία

Πολύπλευρο εκπαιδευτικό σεμινάριο αποτέλεσε ουσιαστικά η 7η Ημερίδα του insuranceforum.gr και του Συλλόγου Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Νομού Σερρών που διεξήχθη την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Σερρών.

Την προτροπή του προς τους επαγγελματίες να υποστηρίζουν τις εκδηλώσεις και τις ημερίδες που διοργανώνονται και υποστηρίζονται από το Επιμελητήριο, εξέφρασε ο Α΄ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών κ. Δημήτρης Γιαννάκης, ο οποίος ευχαρίστησε τους διοργανωτές για την απόφασή τους να πραγματοποιήσουν την εκπαιδευτική αυτή ημερίδα στις Σέρρες.

Mε το πρόεδρο του συνδέσμου Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Νίκο Παλάζη

Mε το πρόεδρο του συνδέσμου Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Νίκο Παλάζη

 

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Νομού Σερρών κ. Νίκο Παλάζη «όλοι οι διαμεσολαβητές οφείλουν να συσπειρωθούν γύρω από το Σύλλογο και να βρεθούν ακόμη πιο κοντά στους πελάτες τους για να τους προσφέρουν, όχι μόνο προϊόντα, αλλά κυρίως σιγουριά και εμπιστοσύνη».

Μελίνα Τσικογιαννοπούλου

Μελίνα Τσικογιαννοπούλου

Ο προβληματισμός που αναπτύχθηκε και το εύρος των ερωτήσεων που τέθηκαν αποτέλεσαν το επιστέγασμα της επιτυχίας, σε μία αίθουσα με περισσότερους από 90 Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές οι οποίοι, εκτός από την ευρύτερη περιοχή των Σερρών, είχαν προσέλθει και από γειτονικές πόλεις.

Μέγας Χορηγός της Ημερίδας ήταν η GLASSDRIVE και Χορηγοί η INTERLIFE ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, η OΡΙΖΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και η BETTER LIFE ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.
Την εκδήλωση υποστήριξαν ως χορηγοί επικοινωνίας το portal insuranceworld.gr και η free press εφημερίδα asfalizomai.

Η ημερίδα διεξήχθη υπό την Αιγίδα του Επιμελητηρίου Σερρών και των τριών μεγαλύτερων Συλλογικών Φορέων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, του ΣΕΜΑ, του ΠΣΑΣ και της ΕΕΑΕ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*