Γ. Ζάχος: Θα πάμε ακόμα πιο ψηλά την NP Insurance

[starbox]

Με νέα προϊόντα, αυστηρή εξειδίκευση, διεύρυνση των παροχών της, σωστή τιμολόγηση, και εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων της η NP Insurance προετοιμάζει το επόμενο άλμα της στην αγορά. Με τριετές business Plan, οικονομική «ελαστικότητα», καθώς το 85% του ενεργητικού της είναι άμεσα ρευστοποιήσιμο, κανόνες εταιρικής διακυβέρνησης που αποτελούν την βάση της λειτουργίας της, αυτοματοποιημένες διαδικασίες, και ισχυρό ανθρώπινο δυναμικό η ελληνική ασφαλιστική εταιρεία μεγαλώνει όλο και περισσότερο.

Η ανάπτυξή της στα επόμενα χρόνια, όπως υποστηρίζει η διοίκησή της, θα επιτευχθεί χωρίς να αναιρέσει τις αξίες που εδώ και χρόνια διατηρεί αναλλοίωτες και είναι: σεβασμός προς τον πελάτη και τον συνεργάτη, συνέπεια στην εργασία, απόδοση υπεραξίας στην ασφάλιση και αμεσότητα στην εξυπηρέτηση.

Στόχος της είναι εκτός της αύξησης των μεριδίων της αγοράς και της απόκτησης νέων πιστών φίλων -πελατών- να βρίσκεται στις πρώτες 100 ευρωπαϊκές εταιρείες σε επίπεδο οικονομικής αρτιότητας, σωστής λειτουργίας, και εταιρικής διακυβέρνησης.

«Είμαστε βέβαιοι ότι αυτό θα γίνει» αναφέρει ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος κ. Γιώργος Ζάχος καταγράφοντας μερικά από τα στοιχεία που σήμερα συνθέτουν το προφίλ της εταιρείας: «η NP Insurance σέβεται τους πελάτες, δεν κάνει εκπτώσεις στην εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων, πληρώνει αμέσως και προσφέρει όσα χρειάζεται ο κάθε πολίτης για να νοιώθει ασφαλής και γι΄ αυτό που αγοράζει και για την ασφαλιστική εταιρεία που έχει επιλέξει».

Επίσης προσθέτει, ότι και σε επίπεδο ανταγωνισμού η NP Insurance δεν ακολουθεί ούτε την τάση του πτωχευτικού ασφαλίστρου που αναπτύσσεται εδώ και καιρό ούτε όμως και την αντίθετη πρακτική των υψηλών τιμών. «Οι τιμές πρέπει να ανταποκρίνονται σε αυτό που αγοράζει ο πελάτης και εμείς το έχουμε επιτύχει. Έχουμε αντικειμενικά καλές και λογικές τιμές στα προϊόντα μας και σεβόμαστε και την ώρα της αποζημίωσης για αυτό και έχουμε πιστούς πελάτες που στηρίζουν την εταιρεία και διαδίδουν τα όσα απολαμβάνουν σε επίπεδο καλύψεων αλλά και εξυπηρέτησης» επισημαίνει ο κ Ζάχος.

Αναφορικά με την οδηγία  και τα όσα επιτάσσει η NP Insurance, σύμφωνα με την διοίκηση βρίσκεται υψηλότερα των απαιτήσεων της νομοθεσίας και δεν έχει να ανησυχεί για τίποτε. Και αυτό έχει επιτευχθεί μέσα από διαδικασίες συνετής διοίκησης, εκπαίδευσης των εργαζομένων, εφαρμογής κανόνων εταιρικής διακυβέρνησης όπου διασφαλίζουν την απρόσκοπτη λειτουργία κάθε εταιρείας και μειώνουν την ανάγκη συνεχούς εξεύρεσης κεφαλαίων, και διαμόρφωσης ξεκάθαρων ασφαλιστικών προϊόντων.

Η NP Insurance πέραν του κλάδου αυτοκινήτου έχει σειρά προϊόντων που εκτείνονται, όπως Προσωπικό Ατύχημα, Αστικές Ευθύνες Επαγγελματιών, Ασφάλιση Μεταφορών, Ασφάλιση Φωτοβολταϊκών, Σκαφών και διάφορα άλλα. Πρωτοστατεί σε ένα πρόγραμμα Ασφάλισης Κατοικίας -ενυπόθηκης- όπου έχει περισσότερους από 10 χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες ενώ σαφώς και στο αυτοκίνητο έχει πολύ μεγάλο ικανοποιημένο πελατειακό κοινό.

Η εταιρεία διαθέτει δίκτυο πωλήσεων που ξεπερνά του 650 συνεργάτες, ενώ διαθέτει καταστήματα NP Insurance και δίκτυο εκπαιδευμένων συνεργατών που βρίσκονται στις εξής πόλεις: Αθήνα, Χαλκίδα, Θήβα, Λαμία, Βόλος, Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Σέρρες, Πάτρα, Σπάρτη, Πύργος, Ιωάννινα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*