Μiguel Lopera, Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος του GS1

Μ. Lopera: Τα πρότυπα GS1 μπορούν να αλλάξουν τον τρόπο που εργαζόμαστε και ζούμε

Περισσότερα από 700 στελέχη του GS1 από 90 και πλέον χώρες – μεταξύ των οποίων και ο GS1 Association Greece – συναντήθηκαν πριν από μερικές μέρες στις Βρυξέλλες, προκειμένου να συμμετάσχουν στο GS1 Global Forum, που πραγματοποιήθηκε και φέτος στις 9-13 Φεβρουαρίου.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, παρουσιάστηκαν οι τελευταίες τάσεις του εμπορίου και της βιομηχανίας και τα στελέχη του GS1 από όλο τον κόσμο είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις τεχνολογικές εξελίξεις και τις καινοτόμες λύσεις που βασίζονται στα πρότυπα GS1, να γνωρίσουν βέλτιστες πρακτικές και ενδιαφέρουσες εφαρμογές κυρίως για τους τομείς Υγείας, Λιανεμπορίου, Μεταφορών & Logistics. Οι Data Quality και Digital εφαρμογές ήταν από τα θέματα που συζητήθηκαν περισσότερο.

Το GS1 Global Forum τίμησαν με την παρουσία τους και τις ομιλίες τους υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων όπως οι Tesco, JM Smucker Co., Glaxo, Abbott, Metro, Marks & Spenser, eBay, Pepsico, αλλά και εκπρόσωποι φορέων και οργανισμών όπως το Εθνικό Σύστημα Υγείας του Ην. Βασιλείου, Consumer Goods Forum, κ.ά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*