eias logo

Ολοκληρώθηκε η Τελετή αποφοίτησης των σπουδαστών του ΕΙΑΣ

Η ετήσια θεσμική Τελετή Αποφοίτησης των σπουδαστών του ΕΙΑΣ των τριών προγραμμάτων εκπαίδευσης στελεχών ασφαλιστικών επιχειρήσεων, που ολοκληρώθηκαν το 2014, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015 στο χώρο του Εκπαιδευτικού Κέντρου του Ινστιτούτου.

Βασικό συμπέρασμα, όπως προέκυψε από την εκδήλωση, σύμφωνα με τους ομιλητές, είναι η διαμόρφωση μιας νέας εποχής καθώς και η επιτακτική ανάγκη της ασφαλιστικής αγοράς για καταρτισμένα στελέχη που θα στηρίξουν το θεσμό της εκπαίδευσης και τους νέους σχεδιασμούς που ήδη υλοποιεί το ΕΙΑΣ στα πλαίσια σημαντικής αναβάθμισης των προγραμμάτων του.

Την εκδήλωση συντόνισε ο Γενικός Διευθυντής του ΕΙΑΣ κ. Γιάννης Παπακωνσταντίνου ενώ  χαιρετισμό  απηύθυναν ο Πρόεδρος του ΔΣ του ΕΙΑΣ κ. Μιλτιάδης Νεκτάριος, η Γενική Διευθύντρια της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος κα. Μαργαρίτα Αντωνάκη, ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εκπροσώπων και Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιριών κ. Ερρίκος Μοάτσος και η Πρόεδρος της Ένωσης Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ελλάδος κα. Ελένη Γρυπάρη.

Μετά τη βράβευση έγινε η απονομή των πτυχίων στους αποφοιτήσαντες με επιτυχία σπουδαστές των τριών ετησίων προγραμμάτων του ΕΙΑΣ, καθώς και των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών που ολοκλήρωσαν με επιτυχία το πρόγραμμα PDS 201 της LIMRA. Την απονομή έκαναν η Γενική Διευθύντρια της ΕΑΕΕ κα. Μαργαρίτα Αντωνάκη, ο Πρόεδρος του ΔΣ του ΕΙΑΣ κ. Μιλτιάδης Νεκτάριος, η Dean του Deree – School of Graduate and Professional Education κα. Αρετή Κρέπαπα, ο Πρόεδρος του ΣΕΣΑΕ κ. Ερρίκος Μοάτσος, ο Πρόεδρος του ΕΕΑ κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Αγροτικής Ασφαλιστικής κ. Ιορδάνης Χατζηιωσήφ, ο Διευθυντής της AIG Hellas κ. Άγγελος Μπεφών και ο Γενικός Διευθυντής του ΕΙΑΣ κ. Γιάννης Παπακωνσταντίνου.

Δείτε εδώ αναλυτικά τις λίστες των αποφοίτων των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του ΕΙΑΣ.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*