«Έφοδος» της ΝΝ Hellas στην ΥΓΕΙΑ με προϊόντα και κανάλια διανομής

[starbox]

Με πολλαπλές προτάσεις στον τομέα ΥΓΕΙΑΣ και παράλληλο άνοιγμα σε ειδικά διαμορφωμένες λύσεις αποταμίευσης-επένδυσης η ING θα σηματοδοτήσει την μετονομασία της σε NN Hellas που επισήμως θα πραγματοποιηθεί από τις 5 Απριλίου. Κατά πληροφορίες η εταιρεία προτίθεται να προωθήσει στην αγορά ειδικά διαμορφωμένα προγράμματα ΥΓΕΙΑΣ κατηγοριοποιημένα έτσι ώστε να απευθύνονται σε κάθε ηλικία και κάθε οικονομικό επίπεδο. Τα νέα προγράμματα θα συμπληρώσουν τα υφιστάμενα –orange cross και easy- θα έχουν τα ίδια ποιοτικά χαρακτηριστικά αλλά θα είναι περισσότερο εστιασμένα στην πρόταση-επιλογή που προσφέρουν στους καταναλωτές. Ακόμα η επέκταση της ΝΝ στην υγεία θα υποστηριχθεί από την κάθετη ανάπτυξη συνεργασιών με ιδιωτικά νοσηλευτικά ιδρύματα.

Έτσι θα επιτευχθεί μεγαλύτερη ευελιξία στην παροχή της εταιρείας στον τομέα της ΥΓΕΙΑΣ η οποία θα σχετίζεται και με την γεωγραφική διασπορά των πελατών της. Επίσης το συνολικό «μέτωπο» που δημιουργεί η εταιρεία με στόχο να κυριαρχήσει στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια υγεία της ελληνικής αγοράς θα υποστηριχθεί και από αντίστοιχο άνοιγμα στα κανάλια διανομής. Η ΝΝ θα αποκτήσει όλη την γκάμα διανομής ασφαλιστικών προϊόντων καθώς και επιπλέον υποστήριξη από την αγορά της διαμεσολάβησης. Με τους υφιστάμενους ασφαλιστές συνεργάτες της, νέους που προσέρχονται αλλά και διαμεσολαβητικό σχήμα υψηλής τεχνογνωσίας που θα δημιουργήσει η εταιρεία σκοπεύει να εκταθεί στην διαμεσολαβητική αγορά.

Το ευρύ πρότζεκτ με τις επιμέρους διαδικασίες υποστηρίζεται από την Γενική Διευθύντρια Πωλήσεων, κυρία Σοφία Ρατσιάτου, η οποία προετοιμάζει το έδαφος σε διαδικασίες και ανθρώπινο δυναμικό. Ήδη όλοι οι επικεφαλής των γραφείων διευθυντές και υποδιευθυντές των υποκαταστημάτων γνωρίζουν και ετοιμάζονται να στηρίξουν το άλμα που ετοιμάζεται να κάνει η –πλέον- ΝΝ. Να σημειωθεί ότι επιπρόσθετα οι ίδιοι άνθρωποι έχουν παρακολουθήσει ειδικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο ALBA και κατά την άποψη της εταιρείας η προσπάθεια γίνεται για να εφοδιαστούν με ακόμη μεγαλύτερη γνώση προκειμένου να αποτελέσουν το εφαλτήριο για την δυναμική είσοδο της ΝΝ –πρώην- στον κλάδο ΥΓΕΙΑΣ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*