D.A.S. Hellas: Επιτυχημένη η στρατηγική ανάπτυξής της

Με θετικό απολογισμό και αισιοδοξία για την εξέλιξη της φετινής χρονιάς η D.A.S. Hellas έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της σε ειδική εκδήλωση που διοργάνωσε για το προσωπικό της στο Moorings στη Βουλιαγμένη.

Η διευθύνουσα σύμβουλος κυρία Νάντια Σταυρογιάννη ευχαρίστησε το προσωπικό, για την συμβολή του στην εξέλιξη της D.A.S. Hellas τα τελευταία χρόνια κατά τα οποία η εταιρεία ενισχύθηκε, διεύρυνε τα προϊόντα της, πρόβαλε την νομική προστασία και εφάρμοσε τη νέα στρατηγική ανάπτυξης με μεγάλη επιτυχία.

Επισήμανε ότι η μεγάλη προσφορά όλων, η πίστη στην Νομική προστασία και στην D.A.S. Hellas και η επίπονη εργασία τους, αποτυπώθηκε στα αποτελέσματα της εταιρείας. Η κυρία Σταυρογιάννη ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον κύριο Τάσο Παγώνη που ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου συνεισέφερε με την εμπειρία του και την ενεργό συμμετοχή του στην πρόοδο και την εξέλιξη της εταιρείας.

Τέλος, έδωσε το στίγμα του 2015 παροτρύνοντας όλους να συνεχίσουν να εργάζονται με τον ίδιο αποδοτικό ρυθμό και το ίδιο ομαδικό πνεύμα για να πάνε την D.A.S. Hellas ακόμη υψηλότερα στην ελληνική αγορά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*