ΑΧΑ: Aρωγός στο 1ο TEDx του ΕΜΠ

Έχοντας ως στρατηγική τη πρόληψη των κινδύνων μέσα από την εκπαίδευση και την έρευνα και δίνοντας έμφαση στη διεργασία παραγωγικού διαλόγου, η ΑΧΑ συμμετείχε ως «Partner» στην 1η διοργάνωση TEDx του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, με θέμα «Αλυσιδωτές Αντιδράσεις».

Το TED (Technology – Entertainment – Design) ως μη κερδοσκοπική οργάνωση αφιερωμένη στη διάδοση αξιόλογων ιδεών (Ideas Worth Spreading ξεκίνησε πριν 25 περίπου χρόνια στην Καλιφόρνια αποτελεί ένα πρόγραμμα τοπικών και ανεξάρτητα οργανωμένων συνεδρίων, αποτελούμενο από διαλέξεις, εργαστήρια και ζωντανές παρουσιάσεις.

Το TEDxNTUA που έλαβε χώρα στο «Τhe HUB Events» στην Αθήνα, υλοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, ενώ διοργανωτές ήταν φοιτητές από διαφορετικές σχολές του ΕΜΠ.

Στην εκδήλωση παρέστησαν διακεκριμένα πρόσωπα από τον ακαδημαϊκό χώρο, το χώρο της νεανικής επιχειρηματικότητας και της κοινωνικής προσφοράς ενώ το κοινό που συμμετείχε αποτελούνταν κυρίως από φοιτητές με τον αριθμό τους (φυσική παρουσία και online) να ξεπερνά τα 1.500 άτομα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*