Α. Φιλίππου: Δέσμευση για παραγωγικές επιδόσεις το 2015

Στις 27 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση για την κοπή πίτας στο γραφείο του Αποκλειστικού Συνεργάτη της ΑΧΑ του κ. Απόστολου Φιλίππου στο Βόλο, με την παρουσία όλων των συνεργατών του κ. Φιλίππου.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με την κοπή της πίτας και την ευλογία των παρευρισκόμενων από το Σεβασμιότατο Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ.κ. Ιγνάτιο.

Ο κ. Απόστολος Φιλίππου, πραγματοποιώντας τον απολογισμό των αποτελεσμάτων του 2014, ευχαρίστησε τους συνεργάτες του για την προσπάθεια και τις επιδόσεις τους. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην ανάγκη για συνεχή προσπάθεια, αύξηση της δραστηριότητας και της παραγωγής, με πλήρη δέσμευση όλων στους στόχους για υψηλές παραγωγικές επιδόσεις και διακρίσεις κατά το 2015 .

Ο Διευθυντής Αποκλειστικού Δικτύου κ. Ernesto Di Giorgio συνεχάρη τους συνεργάτες του γραφείου για την προσπάθεια τους κατά το 2014 και ανέλυσε το πλάνο ανάπτυξης του Αποκλειστικού Δικτύου για το 2015. Αναφέρθηκε στις ενέργειες που πραγματοποιήθηκαν για τη χρονιά που έκλεισε, δίνοντας έμφαση στο νέο κανονισμό πωλήσεων, τα νέα βελτιωμένα προϊόντα της Εταιρείας καθώς και τις ενέργειες που δρομολογούνται ή πρόκειται να δρομολογηθούν για το 2015. Ολοκληρώνοντας την ομιλία του εξέφρασε την πίστη του ότι οι συνεργάτες του γραφείου θα επιτύχουν τους ιδιαίτερα φιλόδοξους στόχους που έχουν τεθεί.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, χαιρετισμούς και ευχές απηύθυναν: ο νέος Διευθυντής Κλάδου Ζωής κύριος Χρήστος Κουτσούκος και ο Επιθεωρητής Πωλήσεων του γραφείου, κύριος Γιάννης Γεωργίου.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε σε γνωστό εστιατόριο της πόλης του Βόλου, όπου όλοι οι παριστάμενοι σε ζεστό κλίμα και χαλαρή ατμόσφαιρα είχαν τη δυνατότητα να ανταλλάξουν ευχές και απόψεις, δεσμευόμενοι ότι θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για μία χρονιά με υψηλά παραγωγικά αποτελέσματα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*