Νέο webinar από insurancewebinar.gr – Ε.Ι.Α.Σ

Το insurancewebinars.gr σε συνεργασία με το Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών, διεξάγουν νέο webinar (διαδικτυακό σεμινάριο) με τίτλο Συντάξεις: Τάσεις, Μεταρρυθμίσεις και ευκαιρίες την Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα : 18.00 – 20.00.

Εισηγήτρια στο σεμινάριο θα είναι η Μυρτώ Χαμπάκη, Οικονομολόγος, Υπεύθυνη Οικονομικών Θεμάτων & Κλάδου Ζωής της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος.(Ε.Α.Ε.Ε).

Σκοπός του webinar

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η κατανόηση του συνταξιοδοτικού προβλήματος παγκοσμίως με έμφαση στην Ελλάδα και τις σχετικές, πρόσφατες μεταρρυθμίσεις που συνδέονται με τη δυσμενή οικονομική συγκυρία των τελευταίων ετών. Θα εξεταστούν τα προβλήματα που δημιουργούνται στο συνταξιοδοτικό εισόδημα αλλά και οι ευκαιρίες που αναδύονται για την Ιδιωτική Ασφάλιση.

Σε ποιούς απευθύνεται

Σε ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές όλων των κατηγοριών, στελέχη ασφαλιστικών επιχειρήσεων, φοιτητές/σπουδαστές ασφαλιστικών σπουδών και γενικότερα σε όσους ενδιαφέρονται να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.

Θεματολογία:

• Που οφείλεται το συνταξιοδοτικό πρόβλημα;
• Ποιες είναι οι τάσεις αναφορικά με τις εισφορές και τις παροχές ;
• Ποιες οι σημαντικότερες μεταρρυθμίσεις στη Ελλάδα και πώς επηρεάζουν το συνταξιοδοτικό εισόδημα;
• Η ενίσχυση του συνταξιοδοτικού εισοδήματος μέσω της Ιδιωτικής Ασφάλισης
• Ευκαιρίες και περιορισμοί για την Ιδιωτική Ασφάλιση;
Το webinar μπορείτε να το παρακολουθήσετε στην τιμή των 25€ και μπορείτε να δηλώνετε συμμετοχή για μία από τις 25 θέσεις μέσα από το www.insurawebinars.gr.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*