Εκκίνηση για το νέο Ετήσιο Πρόγραμμα του ΕΙΑΣ

Σε διαδικασία έναρξης τίθεται το νέο, επανασχεδιασμένο και ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασφαλιστικών σπουδών του ΕΙΑΣ «Executive Development in Insurance (EDI) 2015 – Ανάπτυξη Στελεχών Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων» από τη Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015.

Οι Αιτήσεις των υποψηφίων, μαζί με την καταβολή της πρώτης δόσης των διδάκτρων, θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015 ενώ αναμένεται να τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας των αιτήσεων εγγραφής λόγω του συγκεκριμένου αριθμού θέσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα.

Το 10μηνο πρόγραμμα EDI 2015 αποτελείται από οκτώ ενότητες, τις οποίες καλύπτουν 32 εξειδικευμένοι εισηγητές, και είναι διάρκειας 250 ωρών απογευματινής διδασκαλίας (συνολικά 225 ώρες μαζί με 25 ώρες για τις γραπτές εξετάσεις και τις συναντήσεις για την πτυχιακή εργασία). Το Πρόγραμμα θα ξεκινήσει την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015 και θα ολοκληρωθεί στα μέσα Δεκεμβρίου 2015 (με διακοπή 2,5 μηνών το καλοκαίρι).

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε στελέχη και εργαζόμενους σε ασφαλιστικές εταιρίες, αλλά και σε έμπειρους επαγγελματίες, ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές όλων των κατηγοριών (πράκτορες, μεσίτες ασφαλίσεων, ασφαλιστικούς συμβούλους, συντονιστές), που επιθυμούν να συστηματοποιήσουν και να εκσυγχρονίσουν τις γνώσεις τους, προκειμένου να βελτιώσουν τις επαγγελματικές τους προοπτικές , να ενισχύσουν τις δυνατότητες επαγγελματικής και ενδοεπιχειρησιακής εξέλιξής τους και να αυξήσουν τα αποτελέσματα της οικονομικής δραστηριότητάς τους.

Στόχος του προγράμματος είναι οι απόφοιτοι να έχουν μια συνολική εποπτική και προχωρημένη γνώση όχι μόνο των τεχνικών ασφαλιστικών κλάδων αλλά και των άλλων λειτουργιών μιας ασφαλιστικής επιχείρησης, όπως σε θέματα management, marketing, διαχείρισης ασφαλιστικών προϊόντων και υπηρεσιών, εξυπηρέτησης πελάτη, χρηματοοικονομικών λειτουργιών, νέων σύγχρονων εφαρμογών κλπ.

Η ουσιαστική κατάρτιση που παρέχεται από το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα E.D.I. του ΕΙΑΣ είναι ιδιαίτερα χρήσιμη, καθώς ένας από τους κύριους στόχους του προγράμματος είναι οι απόφοιτοί του να καταστούν βασικά στελέχη μιας επιχείρησης, με επαρκείς βάσεις και επικαιροποιημένες γνώσεις, που θα τους δώσουν τη δυνατότητα να καταλάβουν –εξελισσόμενοι- ανώτερες θέσεις στη διοίκησή της.

Οι διδάσκοντες στο Πρόγραμμα είναι σύμβουλοι εκπαίδευσης, ανώτατα και ανώτερα στελέχη ασφαλιστικών επιχειρήσεων, καθώς και προσωπικότητες του ασφαλιστικού και οικονομικού χώρου, με υψηλή εξειδίκευση στο διδακτικό αντικείμενο ευθύνης τους. Όλοι είναι πιστοποιημένοι εισηγητές από τον ΟΑΕΔ (με κωδικό ΛΑΕΚ), με υψηλή βαθμολογία στις αξιολογήσεις εκπαιδευτών του Ινστιτούτου (βάσει προτύπου διασφάλισης ποιότητας).

Δείτε εδώ τη δομή αλλά και τις ενότητες του προγράμματος.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*