Ημερίδα του Π.Σ.Σ.Α.Σ για το Management των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών

Εκπαιδευτική Ημερίδα διοργανώνει ο ΠΣΣΑΣ στις 13/2/2015 ημέρα Παρασκευή και ώρα 9:30 στην αίθουσα ΕΡΜΗΣ του ΕΒΕΑ με τίτλο “LEADERS Growing LEADERS”. Βασικός ομιλητής θα είναι o κ. Quincy M. Crawford, διακεκριμένος και πολύπειρος εισηγητής της GAMA, Διεθνή Οργανισμό που ειδικεύεται σε εκπαίδευση στελεχών της Ασφαλιστικής Αγοράς.

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης θα γίνει παρουσίαση από διακεκριμένους Συντονιστές με μακρόχρονη εμπειρία για θέματα που αφορούν όλο το εύρος του management Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών. Η συγκεκριμένη Εκπαιδευτική Ημερίδα είναι η τρίτη κατά σειρά η οποία πραγματοποιείται με βασικό εισηγητή από την GAMA International και η πρώτη από την ίδρυση της GAMA HELLAS.

Κατά την διάρκειά της θα παρουσιαστούν τα οφέλη της συμμετοχής στην GAMA HELLAS και θα δίνεται η δυνατότητα άμεσης εγγραφής μελών. Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του ΕΕΑ και με την πολύτιμη στήριξη Ασφαλιστικών Εταιριών – χορηγών.

Στις επόμενες μέρες αναμένεται να ανακοινωθεί το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης.

Για να ενημερωθείτε για το κόστος συμμετοχής αλλά και την διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα γραφεία του Συνδέσμου (210 9242707 & 210 9221573, υπεύθυνη: κα Ρούλα Τσεκουρλούκη, γραμματεία του Συνδέσμου).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*