Πέτρος Παπανικολάου, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Allianz Ελλάδος

Allianz: Νέος Κανονισμός Κινήτρων Δραστηριότητας Ζωής

Με την επιδίωξη να αποτελέσει εφαλτήριο ανάπτυξης και προοπτικής, η Διεύθυνση Πωλήσεων της Allianz παρουσίασε το νέο Κανονισμό Κινήτρων για πωλήσεις δραστηριότητας Ζωής.

Συγκεκριμένα, η κα Νόρα Σταθούρου, Διευθύντρια Πωλήσεων, ανέπτυξε τη νέα δομή τα πλεονεκτήματα αλλά και τα ποσοτικά και ποιοτικά στοιχεία που προκαλούν έναν επαγγελματία συνεργάτη να κατακτήσει υψηλούς παραγωγικούς στόχους, απευθυνόμενη σε 200 συνεργάτες.

Σύμφωνα με τη κα Σταθούρου, ο νέος Κανονισμός Πωλήσεων, είναι σύγχρονος, δίκαιος, διαφανής και άκρως ανταποδοτικός και απαντά ολοκληρωμένα στις αναπτυξιακές προτεραιότητες της Allianz Ελλάδος καθώς συμβάλλει στο να:

• Επιβραβεύει το σύνολο των παραγωγικών συνεργατών
• Προσμετρά όλες τις σύγχρονες προϊοντικές λύσεις της Allianz στη δραστηριότητα Ζωής & Υγείας
• Δίνει κίνητρο για τη δημιουργία ποιοτικού χαρτοφυλακίου
• Ενισχύει τις επιλογές συνταξιοδοτικών λύσεων
• Ανταμείβει τους Κορυφαίους και Διακεκριμένους Ασφαλιστικούς Συμβούλους
• Δίνει κίνητρο για τη στελέχωση των γραφείων

«Ο νέος Κανονισμός έχει τη συνταγή της επιτυχίας,Είμαστε μέλη ενός ισχυρού οργανισμού και αυτό για εσάς σημαίνει ασφάλεια. Έχετε στα χέρια σας σύγχρονες προϊοντικές λύσεις και μοναδικά εργαλεία για να βοηθήσετε τον Έλληνα καταναλωτή να καλύψει τις ασφαλιστικές του ανάγκες. Δουλέψτε σκληρά και διεκδικήστε αυτό που μπορείτε και σας ανήκει. Ανταμειφθείτε γενναιόδωρα για τη δουλειά σας μέσα από το νέο Κανονισμό Κινήτρων.», συνέχισε, λέγοντας η κα Σταθούρου.

Î-ÏŒÏ-α ΣταθοÏ-Ï-ου

Νόρα Σταθούρου, Διευθύντρια Πωλήσεων, Allianz Ελλάδος

Στην ανάγκη να αποτελέσει ο νέος Κανονισμός εφαλτήριο ανάπτυξης και προοπτικής αναφέρθηκε ο κ. Πέτρος Παπανικολάου, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Allianz Ελλάδος, κατά την ομιλία του στους συνεργάτες της εταιρείας. «Ο σχεδιασμός μας δεν είναι ούτε συγκυριακός, ούτε ευκαιριακός. Στοχεύουμε στην ενίσχυση της θέσης μας στον κλάδο Ζωής & Υγείας και για αυτό σχεδιάζουμε σύγχρονες και ανταποδοτικές λύσεις, επενδύουμε στην εκπαίδευση των συνεργατών μας και φροντίζουμε να σας ανταμείβουμε μέσα από ένα διαφανές και δίκαιο πλαίσιο αμοιβών. Στόχος μας είναι να καλλιεργήσουμε την ασφαλιστική συνείδηση της κοινωνίας για να μπορέσει να βρει τις κατάλληλες λύσεις για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει. Μας ενδιαφέρουν πρωτίστως οι σωστές πωλήσεις και όχι οι πολλές πωλήσεις»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*