EΥΡΩΠΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ: Στήριξη στους επαγγελματίες συνεργάτες της

Επιβεβαιώνοντας την προσπάθειά της να αναβαθμίζει τις υπηρεσίες της προς τους συνεργάτες της και να προσφέρει προστιθέμενη αξία στην λειτουργία της και την διευρυμένη ομάδα που έχει δημιουργήσει, η ΕΥΡΩΠΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ προχώρησε στην έκδοση νέου οδηγού για το EUROPEAGENTPRINT.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας, κ. Νικόλαο Α. Μακρόπουλο, με αφορμή την έκδοση του Οδηγού που στάλθηκε στους συνεργάτες «η ΕΥΡΩΠΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ παραμένει πιστή στην παροχή στήριξης στους επαγγελματίες συνεργάτες της. Διαχρονικά η εταιρεία μεριμνά να παράσχει συνεχείς βελτιώσεις και αναβαθμίσεις των μηχανογραφικών της εφαρμογών στοχεύοντας στην καλύτερη εξυπηρέτηση των ασφαλιστών που την εμπιστεύονται και κατ΄ επέκτασιν και των πελατών τους».

Η έκδοση του νέου Οδηγού για το EuropeAgentPrint» έγινε στο πλαίσιο εναρμόνισης της εταιρείας στις απαιτήσεις της Εποπτικής Αρχής και φυσικά στοιχειοθετήθηκε με τρόπο που θα αποτελέσει εργαλείο για τους συνεργάτες και την περαιτέρω ανάπτυξη των εργασιών τους.

Στο νέο Οδηγό έχουν ενσωματωθεί όλες οι νέες διαδικασίες του Κλάδου Αυτοκινήτων σύμφωνα με το Ν. 4261/169/05.05.14.

www.europe-aega.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*