ΣΠΑΤΕ και InsuranceForum.gr ενώνουν τις δυνάμεις τους

Ο Σύλλογος Ασφαλιστικών Πρακτόρων Ν. Αττικής (ΣΠΑΤΕ) και το insuranceforum.gr συνεργάζονται με στόχο τη προβολή των διαδικτυακών σεμιναρίων (webinars), τα οποία διεξάγονται από την ηλεκτρονική πλατφόρμα του το insurancewebinars.gr μαζί με τo Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών (ΕΙΑΣ) καθώς και την ανάδειξη κάθε ενέργειας, δράσης ή εκδήλωσης που διοργανώνεται από τον ΣΠΑΤΕ για τα μέλη του και την αγορά γενικότερα.

Η συνεργασία των δυο φορέων αποδεικνύει για μια ακόμη φορά ότι η συνένωση δυνάμεων, οι συνέργειες και η σταθερή προσήλωση σε συγκεκριμένους στόχους, αποτελούν την μοναδική απάντηση όχι μόνο στην κρίση, αλλά κυρίως στα προβλήματα που βιώνει αυτή την περίοδο η ελληνική ασφαλιστική αγορά.

Μέσω του insuranceforum.gr ο ΣΠΑΤΕ θα αποκτήσει έναν ακόμα δίαυλο επικοινωνίας, ενημέρωσης και ανταλλαγής απόψεων με τα μέλη του και την ευρύτερη οικογένεια της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, ενώ αντίστροφα, τα μέλη του insuranceforum.gr θα ενημερώνονται με άμεσο και έγκυρο τρόπο για τις δράσεις του ΣΠΑΤΕ και τις εξελίξεις της αγοράς.

Ο κ. Τάκης Μιχαλόπουλος, Πρόεδρος του Συλλόγου Ασφαλιστικών Πρακτόρων Ν. Αττικής – ΣΠΑΤΕ (spate.gr), δήλωσε με αφορμή τη συνεργασία, «πάγια επιδίωξη του Συλλόγου μας είναι αφενός η έγκαιρη και εμπεριστατωμένη ενημέρωση των μελών μας και αφετέρου η κάλυψη των νέων αναγκών που δημιουργούνται στο χώρο της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης. Πιστεύουμε ότι ο κ. Βασιλειάδης με τα διαδικτυακά σεμινάρια «Webinars» τα οποία διεξάγονται σε συνεργασία με το ΕΙΑΣ, συμβάλει θετικά προς αυτή την κατεύθυνση.»

Από την πλευρά του, ο Αριστείδης Βασιλειάδης, ιδρυτής του insurancewebinars.gr και insuranceforum.gr επεσήμανε: «Ο Σύλλογος Ασφαλιστικών Πρακτόρων Ν .Αττικής προστίθεται στους φορείς της ασφαλιστικής αγοράς που μας εμπιστεύονται ως συνεργάτη του στις δύσκολες εποχές που διανύει η ασφαλιστική αγορά μας. Για ακόμη μία φορά θέλω να δηλώσω πως συνεργασίες σαν και αυτή αποδεικνύουν ότι ο ποιοτικός δρόμος που έχουμε επιλέξει να ακολουθούμε, αναγνωρίζεται και επιβραβεύεται. Μέσα από τις ιστοσελίδες μας, το insuranceforum.gr και το insurancewebinars.gr στοχεύουμε στην σοβαρή ενημέρωση του κλάδου και στην ποιοτική εκπαίδευση των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών και των στελεχών των εταιρειών, με σύγχρονες μεθόδους. Στόχος μας είναι να συνάψουμε και να εδραιώσουμε μακροχρόνιες συνεργασίες με όλους τους φορείς της ασφαλιστικής αγοράς, με τους οποίους μας συνδέουν κοινοί στόχοι, όπως η ενημέρωση, η επιμόρφωση, η εκπαίδευση, αλλά και η παρουσίαση των ευρύτερων εξελίξεων που τόσο επηρεάζουν την επαγγελματική εξέλιξη των διαμεσολαβητών. Ευχαριστούμε και πάλι τον ΣΠΑΤΕ για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε και είμαστε βέβαιοι για το καλύτερο αποτέλεσμα σε όφελος και των δύο πλευρών.».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*