MATRIX: Νέα γραφεία σε Τουρκία και Νότιο Αφρική

Με δύο σημαντικές επιχειρηματικές κινήσεις η ΜΑΤRIX διευρύνει το φάσμα των εργασιών της μέσω των εταιριών MIRB Africa (PTY) Ltd που εδρεύει στο Γιοχάνεσμπουργκ και της Matrix Reasürans Brokerlik A.S. με έδρα την Κωνσταντινούπολη.

ΝΟΤΙΟΣ ΑΦΡΙΚΗ

Με διευθύνοντα σύμβουλο (CEO) τον κ. Lee-Jon Ellis, την Neesha Parbhoo, διευθύντρια, την Simphiwe Mtyali, επικεφαλής της διεύθυνσης πελατών και την Liza Dandah, υπεύθυνη υποστήριξης μεσιτών, η ομάδα της Νοτίου Αφρικής διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία στην αγορά της αφρικανικής ηπείρου, με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα στον σχεδιασμό και στην υλοποίηση στρατηγικών πωλήσεων, που στόχο έχουν την άμεση ανάπτυξη εργασιών και την δημιουργία σημαντικής πελατειακής βάσης σε διηπειρωτικό επίπεδο.

O Δημήτρης Τσεσμετζόγλου, CEO της MATRIX Insurance & Reinsurance Brokers, σχολιάζοντας την έναρξη των εργασιών της MIRB Africa (PTY) Ltd, είπε: «Είμαι ευτυχής που καλωσορίζω τον Lee και την ομάδα του στην MATRIX. Η συλλογική εμπειρία τους, η εξειδίκευσή τους και η επιβεβαιωμένη αποτελεσματικότητά τους σε επίπεδο επιχειρησιακών δομών και πρόσκτησης σημαντικού μεριδίου αγοράς, είναι βέβαιο ότι θα επιταχύνει τους στόχους της ευρύτερης στρατηγικής μας. Παράλληλα, η συνεργασία αυτή αποτελεί απόδειξη της αποφασιστικότητάς μας να διευρύνουμε και να αναπτύξουμε τον κύκλο των εργασιών μας στον διεθνή στίβο, που άλλωστε είναι και κομβικής σημασίας στόχος για την περαιτέρω εξέλιξη της ΜΑΤRIX, ως ενός από τους πλέον καινοτόμους και εστιασμένους στον πελάτη ανεξάρτητους μεσίτες.»

ΤΟΥΡΚΙΑ

Με CEO τον Gökhan Cengiz Bozkurt (πρώην Γενικό Διευθυντή της Nasco Karaoglan France Liaison Office Turkey), ένα στέλεχος με εμπειρία πλέον των 25 ετών στην τουρκική αγορά και διευθύντρια την Hande Bakir (πρώην στέλεχος της διεύθυνσης αντασφαλίσεων της Eureko Sigorta), με 10ετή εμπειρία τόσο στις προαιρετικές όσο και στις συμβατικές αντασφαλίσεις, ξεκίνησε επίσημα η δραστηριότητα της Matrix Reasürans Brokerlik A.S.

Σύμφωνα με τον Gerry Tighe, Head of Treaty και Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. της MATRIX Insurance & Reinsurance Brokers: «Η διαφοροποίηση αποτελεί μακροπρόθεσμη στρατηγική για την MATRIX και η αγορά της Τουρκίας αποτελεί για εμάς ένα απολύτως φυσιολογικό πρώτο βήμα, λόγω της γεωγραφικής και πολιτιστικής της εγγύτητας. Πιστεύω ότι ανοίγουμε ένα ιδιαιτέρως ενδιαφέρον καινούργιο κεφάλαιο, σε μία πολύ σημαντική αγορά, με τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης. Η MATRIX, έχοντας μια πραγματικά αξιοσημείωτη πορεία έντεκα ετών, είναι πλέον σε θέση να τολμήσει το επόμενο βήμα, καθώς διαθέτει και την εξειδίκευση και την δυνατότητα να ανταποκριθεί στην πρόκληση και να διευρύνει τις εργασίες της εκτός των κυρίαρχων αγορών της Ελλάδας και της Κύπρου, στηριζόμενη σε μία δυναμική και έμπειρη ομάδα, πάντα με την αμέριστη συμπαράσταση της μητρικής εταιρίας στην Αθήνα.»

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο της ετήσιας έρευνας «Intelligent Insurer’s Annual Global Reinsurance Research Report», η MATRIX Insurance & Reinsurance Brokers αναδείχθηκε ως ο καλύτερος Ευρωπαίος μεσίτης ασφαλίσεων σε επίπεδο εξυπηρέτησης πελατών με κύκλο εργασιών κάτω του $1δισ. [Best European Broker for Client Service (turnover of less than $1bn)].

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*