Συνεργασία Ιασώ Παίδων – Eurolife ERB

Η Eurolife ERB Ασφαλιστική, στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειάς της να διευρύνει συνεχώς τις υπηρεσίες που παρέχει στους ασφαλισμένους της ανακοίνωσε τη νέα συνεργασίας της με το νοσοκομείο ΙΑΣΩ Παίδων του Ομίλου ΙΑΣΩ.

Μέσα από τη συμφωνία αυτή ενισχύονται περαιτέρω τα προγράμματα νοσοκομειακής περίθαλψης “Premium”, ειδικά στο σκέλος, που αφορά σε καλύψεις για παιδιά.

Η συνεργασία περιλαμβάνει σειρά παροχών εκ μέρους του νοσοκομείου για επείγοντα περιστατικά, παροχές στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία και άλλες παροχές, οι οποίες ενσωματώνονται στο πακέτο που ήδη απολαμβάνουν οι ασφαλισμένοι μας.

Με αυτή τη συνεργασία η Eurolife ERB Ασφαλιστική επιβεβαιώνει το αμέριστο ενδιαφέρον της για συνεχή αύξηση των παρεχομένων υπηρεσιών στους ασφαλισμένους της και τους διαβεβαιώνει ότι θα συνεχίσει την προσπάθεια για ακόμα μεγαλύτερο εύρος παροχών, που στη σημερινή συγκυρία αποκτούν πρόσθετη, καθοριστική αξία.

Το ΙΑΣΩ Παίδων διευρύνει τις συνεργασίες του με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας υψηλής ποιότητας για τα παιδιά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*