N. Μακρόπουλος: Η ιδιωτική ασφάλιση γιορτάζει 365 ημέρες τον χρόνο

Μέρα εορτής για την Ιδιωτική Ασφάλιση η 11η Νοεμβρίου. Εορτάζει ο θεσμός και η προσφορά του στην κοινωνία και την οικονομία.
Στην Ευρώπη Ασφαλιστική, τιμούμε την ιδιωτική ασφάλιση καθημερινά, με την παροχή σύγχρονων – καινοτόμων προγραμμάτων, αλλά και με την άμεση ανταπόκριση σε όσους ασφαλισμένους μας η «κακή στιγμή» τους υποχρεώνει να κάνουν χρήση των συμβολαίων τους.

Επί 45 χρόνια η Ευρώπη Ασφαλιστική στηρίζει αδιάλειπτα στους πελάτες της. Το πρώτο διάστημα επικεντρώνοντας τη δράση της στους μεγάλους εμπορικούς και βιομηχανικούς κινδύνους, με συμβάσεις ασφάλισης βιομηχανιών, παραγωγικών και εξαγωγικών μονάδων, μεγάλων δικτύων λιανικής και χονδρικής διακίνησης αγαθών, αλλά και ισχυρών ομίλων παροχής υπηρεσιών.
Με τα χρόνια, η Ευρώπη Ασφαλιστική επεκτάθηκε και σε άλλους κλάδους των Γενικών Ασφαλίσεων, διαθέτοντας πλέον παρουσία σε όλους τους επιμέρους τομείς ασφάλισης.
Το τελευταίο διάστημα επιχείρησε, με μεγάλη επιτυχία και με τη στήριξη νέων συνεργατών, ένα δυναμικότερο άνοιγμα στον τομέα της λιανικής, καταγράφοντας ήδη από πέρυσι υψηλότατους ρυθμούς ανάπτυξης, αλλά και διατηρώντας αλώβητη την κερδοφορία της και, πάνω απ΄ όλα, τη φερεγγυότητάς της.

Έχοντας περάσει επιτυχώς τα stress test που ολοκλήρωσε πρόσφατα η Τράπεζα της Ελλάδος, αλλά και προετοιμαστεί σε απόλυτο βαθμό για την προσαρμογή της στο νέο εποπτικό περιβάλλον, το Solvency II, η Ευρώπη Ασφαλιστική, θα συνεχίσει να εορτάζει, καθημερινά, την Ιδιωτική Ασφάλιση.
Διότι, ως θεσμός, πρέπει να παραμένει «ζωντανός» στη συνείδηση όλων μας, όχι μόνο την 11η Νοεμβρίου, αλλά 365 το χρόνο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*