Η ΑΧΑ υποστηρίζει το 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κερατσινίου

Η ΑΧΑ στο πλαίσιο της στρατηγικής της για την Εταιρική Υπευθυνότητα στηρίζει για 3η συνεχή χρονιά τους μαθητές 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κερατσινίου παρέχοντάς τους καθημερινή σίτιση.

Η ενέργεια ξεκίνησε το 2012 με στόχο να ενισχύσει οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα λόγω της δύσκολης οικονομικής περιόδου και να τις υποστηρίξει θέτοντας μια σημαντική βάση για την καθημερινή υγιεινή διατροφή των μαθητών.

Η επιλογή του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κερατσινίου έγινε μετά από έρευνα που πραγματοποίησαν τα Μέλη της Εθελοντικής Ομάδας της ΑΧΑ – AXA Hearts in Action. Στο σχολείο φοιτούν 40 μαθητές με ειδικές ανάγκες προερχόμενοι από οικογένειες των δήμων Κερατσινίου και Περάματος, οι οποίες αντιμετωπίζουν οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα.

Η ΑΧΑ στηρίζει την ευρύτερη περιοχή των δήμων Κερατσινιού, Περάματος και Δραπετσώνας συμμετέχοντας επιπρόσθετα στις Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας «ΚΥΚΛΟΣ ΔΡΑΣΗΣ» που δημιούργησε ο Όμιλος UNESCO Πειραιώς & Νήσων.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*