Η ΑΧΑ συμμετέχει στην έκθεση «Αυτοκίνηση»

Η ΑΧΑ συμμετέχει στη διετή έκθεση Αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση» ως ενεργό Μέλος της Συμμαχίας για την Ασφάλεια και τον Πολιτισμό στο Δρόμο «Δρόμοι στο Μέλλον» που συντονίζεται από το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς».

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν από τους εθελοντές του Ι.Ο.ΑΣ. για τα εκπαιδευτικά προγράμματα που υλοποιεί η εταιρεία σε συνεργασία με το Ινστιτούτο, καθώς και για τη νέα εφαρμογή «Ασφαλής Οδήγηση» που έχει δημιουργήσει η ΑΧΑ για κινητά τηλέφωνα.

Η συμμετοχή της ΑΧΑ στη Συμμαχία «Δρόμοι στο Μέλλον» έχει δώσει στο Ινστιτούτο τη δυνατότητα να επιμορφώσει 15.000 μαθητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε όλη την Ελλάδα, για την οδική ασφάλεια.

Στην «Αυτοκίνηση» το Ι.Ο.ΑΣ. και η ΑΧΑ θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν σημαντικά μηνύματα προς χιλιάδες φίλους του αυτοκινήτου για την οδική ασφάλεια μέσα από βιωματικές δραστηριότητες για όλες τις ηλικίες.

Η πρόληψη για τα τροχαία συμβάντα μέσα από την εκπαίδευση και την ενημέρωση αποτελεί πυλώνα της στρατηγικής της ΑΧΑ για την Εταιρική Υπευθυνότητα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*