Matrix: Λύσεις «κεφαλαίου» σε Life και ΝON Life

[starbox]

Λύσεις σε ένα μείζον θέμα που αφορά τα κεφάλαια των εταιρειών του χρηματοπιστωτικού τομέα δίνει η εταιρεία MATRIX η οποία αποτελεί τον συνδετικό κρίκο μεταξύ της παγκόσμιας υψηλής αντασφαλιστικής τεχνογνωσίας και της ελληνικής πραγματικότητας.

Τις δυνατότητες αυτές ανάλυσαν χθες σε ακροατήριο στελεχών ασφαλιστικών εταιρειών οι άνθρωποι της ΜΑΤΡΙΧ κ. Δημήτρης Τσεσμετζόγλου και Βαλάντης Ελπιδόρου καθώς και εκπρόσωποι της Munich Re, της Global Non Life Partner Re, και Hannover Re οι οποίοι και πραγματοποίησαν εκτενείς παρουσιάσεις.

Στόχος της MATRΙX είναι μέσα από αυτή τη διαδικασία να ενημερωθεί η αγορά τόσο μέσω ανοικτών εκδηλώσεων όσο και των εξατομικευμένων προσεγγίσεων που η εταιρεία πραγματοποιεί σε συναντήσεις με τις εταιρείες.

Όπως αναφέρει ο κ. Δημήτρης Τσεσμετζόγλου στο iw η προσπάθεια έγκειται στο να βοηθηθούν οι εταιρείες –ασφαλιστικές και ευρύτερα του χρηματοπιστωτικού τομέα- να ενισχύσουν την θέση τους είτε με κεφάλαια είτε με διαδικασίες που μειώνουν τις απαιτήσεις σε κεφάλαια.

Η αντασφαλιστική βιομηχανία είναι ειδική σε αυτό και τα «εργαλεία» υπάρχουν και μπορούν με τη σωστή αξιοποίησή τους να στηρίξουν την εξέλιξη των εταιρειών. Αυτό που πρέπει να τονιστεί είναι πώς η ενίσχυση των ασφαλιστικών εταιρειών είναι και σε επίπεδο LIFE και NON LIFE γεγονός που αυξάνει το εύρος αποδεκτών και μπορεί να αξιοποιηθεί από πληθώρα εταιρειών

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*