Στη Στοκχόλμη οι κορυφαίοι συνεργάτες της Συνεταιριστικής

Στη Στοκχόλμη, το πολιτικό, οικονομικό και πολιτιστικό κέντρο της Σουηδίας, στη χώρα που αναπτύχθηκε και ακμάζει η κοινωνική οικονομία, ταξίδεψαν οι εκλεκτοί επιτυχόντες συνεργάτες του διαγωνισμού πωλήσεων της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής στις αρχές Οκτωβρίου, οι οποίοι είχαν τη ευκαιρία να γνωρίσουν αυτή την όμορφη πόλη, την κουλτούρα των κατοίκων της και να περιπλανηθούν στα μικρά πέτρινα καλντερίμια  τα οποία είναι γεμάτα με gallery και καταστήματα με χειροτεχνήματα.

Οι επιτυχόντες επισκέφθηκαν το μουσείο Vasa, το μοναδικό πλοίο στο κόσμο που σώζεται από τον 17ο αιώνα και είναι μοναδικό έργο τέχνης. Το πλοίο Vasa κατασκευάστηκε με τη φιλοδοξία να γίνει το καμάρι του Σουηδικού στόλου αλλά  βυθίστηκε στο πρώτο του ταξίδι.  Ανασύρθηκε από τη θάλασσα και είναι πλέον το κύριο έκθεμα του εντυπωσιακού αυτού μουσείου. Επισκέφτηκαν ακόμα το CityHall, το αριστουργηματικό κτίριο του 20ου αιώνα και γνωστό σαν το μέρος που αρχίζουν οι εορτασμοί των βραβείων Νόμπελ.

Επίσης, περιηγήθηκαν με πλοιάριο γύρω από τα νησάκια της Στοκχόλμης θαυμάζοντας τα αξιοθέατα της πόλης εν πλω και πέρασαν κάτω από τις  15 γέφυρες της πόλης όπως και από τα σημεία που ενώνουν τη Βαλτική Θάλασσα με τη λίμνη Malaren.  Γεύτηκαν παραδοσιακά εδέσματα και βίωσαν για μία ακόμη φορά το ανθρώπινο πρόσωπο, την ζεστή υποδοχή και τους ισχυρούς δεσμούς που αναπτύσσει η Συνεταιριστική Ασφαλιστική με τους συνεργάτες της σε κάθε προορισμό, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για το επόμενο ταξίδι επιβράβευσης.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*