Καινοτόμο νοσοκομειακό πρόγραμμα από τη Safe Plus

Καινοτόμο προϊόν στον τομέα της υγείας, το οποίο απαλλάσσει τους ασφαλιστές από γραφειοκρατικές διαδικασίες, προωθεί η Safe Plus. Η Safe Plus Πρακτορειακή έχοντας ήδη κλείσει ένα χρόνο λειτουργίας, και έχοντας ως στόχο την πρωτοποριακή ιδέα της αποκλειστικής διάθεσης προγραμμάτων ζωής και υγείας στον ελληνικό ασφαλιστικό χώρο, πρωτοπορεί και πάλι με την διάθεση ενός νέου και σύγχρονου προϊόντος, του « Safe Plus / νοσοκομειακό.

Το νέο αυτό προϊόν, διατίθεται αποκλειστικά από την Safe Plus Πρακτορειακή και έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με έναν από τους μεγαλύτερους Ομίλους στην ασφαλιστική αγορά, τον Όμιλο της Generali.

Η Safe Plus Πρακτορειακή, χρησιμοποιώντας στο έπακρο την τεχνογνωσία και την μακροχρόνια εμπειρία της Generali στον τομέα της υγείας, δημιούργησε το νέο αυτό προϊόν, εισάγοντας στην Αγορά μία νέα, καινοτόμο πρόταση στον τομέα των προγραμμάτων υγείας.

Το « Safe Plus / νοσοκομειακό », εκτός από την εξαιρετική σχέση κόστους / παροχών, προσφέρει ιδιαίτερα απλές και συνοπτικές διαδικασίες αίτησης και ασφάλισης , που διευκολύνουν εξαιρετικά τους συνεργάτες , αλλά και τους ασφαλισμένους .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*