Στη Βουδαπέστη ταξίδεψαν οι συνεργάτες της NP Insurance

Με ταξίδι σε μία από τις ομορφότερες και ιστορικότερες Ευρωπαϊκές πόλεις, τη Βουδαπέστη, αντάμειψε η NP Insurance τους επιτυχόντες Συνεργάτες της στον Διαγωνισμό Πωλήσεων του 2013 στο διάστημα 27-31 Αυγούστου.
Σαράντα Συνεργάτες καθώς και οι επιτυχόντες managers πωλήσεων συμμετείχαν στην εκδρομή στη μαγευτική Βουδαπέστη τον Αύγουστο που πέρασε, την πόλη που συνδυάζει την γοητεία της Κεντρικής Ευρώπης και αποτελεί για αιώνες το επίκεντρο της ευρωπαϊκής κουλτούρας. Ήταν η 10η εκδρομή της Εταιρίας στα 11 χρόνια λειτουργία της, η οποία έχει καταστεί θεσμός εμπιστοσύνης και ανταπόδοσης της Εταιρίας προς τους Συνεργάτες της που διαπρέπουν στο παραγωγικό τους έργο.
Η αποστολή διέμεινε σε ένα από τα ομορφότερα ξενοδοχεία της πόλης ακριβώς πάνω στον Δούναβη, το Marriot Hotel, δείπνησε στα υπέροχα και πλουσιοπάροχα παραδοσιακά εστιατόρια, γνώρισε την πόλη και την κουλτούρα της μέσα από τις άριστα οργανωμένες ξεναγήσεις που είχαν προγραμματιστεί και εντυπωσιάστηκε από τον πολιτισμό και την τάξη της Βουδαπέστης αλλά και από το ένδοξο παρελθόν του 18ου και 19ου αιώνα.
Το τελευταίο βράδυ πραγματοποιήθηκε η επίσημη τελετή βράβευσης των επιτυχόντων Συνεργατών μέσα στο πολυτελέστατο Marriot και όλοι οι παρευρισκόμενοι έδωσαν την υπόσχεση τους ότι θα συνεχίσουν να εργάζονται με την ίδια προσήλωση και αγάπη για την Εταιρία και τα επόμενα χρόνια.
Στην εκδρομή εκπροσώπησαν την Εταιρία ο Δ/ντής Οικονομικών & Διοικητικών Υπηρεσιών κ. Νικόλαος Ζάχος καθώς και ο Υπεύθυνος Κανονιστικής Συμμόρφωσης και Σύμβουλος Διοίκησης, κ. Θεόδωρος Κυριακόπουλος. Την Διεύθυνση Πωλήσεων εκπροσώπησαν οι Διευθυντές Πωλήσεων κ. Αθανάσιος Κυράνας και κ. Γεώργιος Στάθης, καθώς και οι Περιφερειακοί Διευθυντές Δυτικής Ελλάδος κ. Ιωάννης Μπούσιας και Ηπείρου κ. Νίκος Τζώλος, οι οποίοι και βράβευσαν τους επιτυχόντες Συνεργάτες τους.
Το επόμενο ταξίδι της NP είναι προγραμματισμένο για τον Αύγουστο του 2015 στην πανέμορφη Λισαβόνα, με στόχο όλο το δίκτυο Συνεργατών της Εταιρίας να έχει την δυνατότητα μέσα από την δουλειά και την αφοσίωση του, «μαζί να γνωρίσουμε όλο τον κόσμο».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*