Στη Φλόριντα οι κορυφαίοι μεσίτες και πράκτορες της ΑΧΑ

Τη Φλόριντα, έναν από τους διασημότερους τουριστικούς προορισμούς των ΗΠΑ, επέλεξε η ΑΧΑ Ασφαλιστική για το ταξίδι επιβράβευσης των καλύτερων Συνεργατών του Αποκλειστικού της Δικτύου από τις 29 Αυγούστου έως τις 3 Σεπτεμβρίου 2014, καθώς και των καλύτερων Πρακτόρων και Μεσιτών της από τις 15 έως τις 20 Σεπτεμβρίου 2014, συνδυάζοντας μοναδικά δύο δημοφιλείς πόλεις, το Μαϊάμι και το Ορλάντο.

Με πρώτο σταθμό το Μαϊάμι και έδρα το πολυτελές ξενοδοχείο Loews Miami Beach Hotel στην περιοχή του South Beach, οι Συνεργάτες της ΑΧΑ ξεκίνησαν την περιήγησή τους από το νοτιότερο άκρο της Φλόριντα, στο οποίο βρίσκεται το Εθνικό Πάρκο Everglades. Εκεί είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το ιδιαίτερο φυσικό τοπίο, επιβαίνοντας σε ειδικά ελικοφόρα σκάφη. Στη συνέχεια συμμετείχαν σε ένα διαδραστικό show με αλιγάτορες και έπειτα ακολούθησε η ξενάγησή τους στα σημαντικότερα σημεία του Μαϊάμι (Coral Gables, Little Havana, Coconut Groove, κ.λπ.), καταλήγοντας στην προβλήτα του Bayside Mall και το γνωστό εστιατόριο, Bubba Gump, εμπνευσμένο από την ταινία Forest Gump, στο οποίο γευμάτισαν και διασκέδασαν με παιχνίδια γνώσεων σχετικά με την ταινία.

H ημέρα ολοκληρώθηκε με βραδινή βόλτα στο διάσημο δρόμο Ocean Drive, την πιο φημισμένη «πασαρέλα» του κόσμου, όπου η ομάδα της ΑΧΑ με την έντονη παρουσία της και το γνήσιο ελληνικό ταπεραμέντο, συμπαρέσυρε στο κλίμα της ελληνικής διασκέδασης και τους θαμώνες του γνωστού club Ocean Ten.

Ταξίδι επιβράβευσης στις Ηνωμένες Πολιτείες χωρίς shopping είναι δεδομένο ότι δεν θα μπορούσε να ολοκληρωθεί! Έτσι, η επόμενη ημέρα ήταν αφιερωμένη σε ένα από τα πιο γνωστά Mall της ευρύτερης περιοχής του Μαϊάμι, όπου η ομάδα της ΑΧΑ είχε τη δυνατότητα να αφιερώσει ευχάριστο χρόνο σε αγορές και περιπλάνηση στα εντυπωσιακά μαγαζιά και καφέ του εμπορικού.

Οι Συνεργάτες μας αποχαιρέτησαν το Μαϊάμι και αναχώρησαν για το νέο τους προορισμό, το εντυπωσιακό Ορλάντο. Οι ταξιδιώτες μας απόλαυσαν τη διαμονή τους στο ξενοδοχείο Loews Portofino Bay Hotel, το οποίο έχει χτιστεί μέσα στο Universal Orlando Resort. Η εμπειρία ήταν μοναδική, καθώς η αρχιτεκτονική και η φιλοσοφία των εγκαταστάσεων είναι εμπνευσμένη από τη Μεσόγειο και συγκεκριμένα από το Πορτοφίνο της Βόρειας Ιταλίας.

AXA_Agents_Miami_1

Στο Ορλάντο οι συμμετέχοντες του ταξιδιού ξαναέγιναν για λίγο παιδιά κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους σε κάποια από τα διασημότερα θεματικά πάρκα της Walt Disney World, όπως το Magic Kingdom, το Epcot, τα Hollywood Studios, το Animal Kingdom, τα Universal Studios, το SeaWorld Orlando, αλλά και τα Universal’s Islands of Adventure, όπου έζησαν ασύγκριτες εμπειρίες μέσα από τη διαδρομή τους στον μαγικό κόσμο της Disney.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την ανάπτυξη νέων εργασιών και τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών τόσο προς τους Συνεργάτες όσο και προς τους Πελάτες.

Τους κορυφαίους μας Συνεργάτες του Αποκλειστικού Δικτύου συνόδευσαν οι κκ. Νικόλαος Σακελλαρίου, Διευθυντής Δικτύων Διανομής, Ernesto Di Giorgio, Διευθυντής Agency System, Υποστήριξης και Στρατηγικής Δικτύων Διανομής και Ειρήνη Νικολοπούλου από τη Διεύθυνση Επικοινωνίας.
Τους κορυφαίους μας Πράκτορες και Μεσίτες συνόδευσαν οι κκ. Ερρίκος Μοάτσος, Διευθύνων Σύμβουλος, Νικόλαος Σακελλαρίου, Διευθυντής Δικτύων Διανομής, Δημήτριος Μελεξόπουλος, Διευθυντής Πρακτόρων και Μεσιτών και Ειρήνη Νικολοπούλου από τη Διεύθυνση Επικοινωνίας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*