Προγράμματα ασφάλισης κατοικίας από την Generali

Η Generali προωθεί στην αγορά δυο σύγχρονα καινοτόμα προϊόντα ασφάλισης κατοικίας, το «Home Style» και το «Home Made».
Το «Home Style» είναι ένα πρωτοποριακό προϊόν που καλύπτει συγκεκριμένες, άμεσες ανάγκες σε πολύ ανταγωνιστικό κόστος. Σχεδιάστηκε με στόχο να είναι προσιτό σε όλους με εξαιρετικά ανταγωνιστικό κόστος. Απευθύνεται και στην αγορά των ενυπόθηκων δανείων καθώς έχει τη δυνατότητα προσαρμογής στις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων.

Προσφέρεται η δυνατότητα επιλογής βασικών καλύψεων όπως είναι η πυρκαϊά, ο κεραυνός, η έκρηξη, αστική ευθύνη από πυρκαϊά, δόση στεγαστικού δανείου. Παράλληλα προσφέρεται η δυνατότητα παροχής επιπλέον καλύψεων όπως είναι ο σεισμός, η διασάλευση/ διατάραξη δημόσιας τάξης, οι κακόβουλες, τρομοκρατικές ενέργειες και τα φυσικά φαινόμενα.
Το πρόγραμμα «Home Made» είναι ιδιαίτερα ευέλικτο. Πρόκειται για ένα «χειροποίητο» πρόγραμμα, το οποίο χτίζεται πάνω στις ανάγκες του κάθε πελάτη. Ένα πλήρες πρόγραμμα που προσφέρει κάλυψη από κάθε δυνατό κίνδυνο. Σε αυτό έχει ενσωματωθεί όλη η μακρόχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία της Generali, καθιστώντας το ως το απόλυτο πρόγραμμα κάλυψης της ακίνητης περιουσίας του έλληνα καταναλωτή.

Το «Home Made» καλύπτει τις μόνιμες και εξοχικές κατοικίες από κάθε δυνατό κίνδυνο όπως πυρκαγιά, κλοπή, ληστεία, φυσικά φαινόμενα, διαρροή σωληνώσεων, πυρκαγιά από δάσος, κεραυνό, έκρηξη, τρομοκρατικές και κακόβουλες ενέργειες, θραύση κρυστάλλων, αστική ευθύνη, κ.λπ.

Επιπλέον όμως, δεν αφήνει κανένα στοιχείο της περιουσίας του ασφαλισμένου ακάλυπτο καθώς, εκτός της οικίας και του εσωτερικού περιεχομένου, ασφαλίζει με απλή διαδικασία και ξεκάθαρο τρόπο τα εξωτερικά και βοηθητικά κτίσματα, τα αντικείμενα που βρίσκονται στην εξωτερική πλευρά της οικοδομής, λέβητες κεντρικής θέρμανσης, ηλιακούς θερμοσίφωνες, ηλεκτρονικό εξοπλισμό, φωτοβολταικό σύστημα, κ.α.

Εκτός των παραπάνω, το «Home Made» διευρύνει ακόμα περισσότερο την έννοια της ασφάλισης και φτάνει να καλύπτει μέχρι την απώλεια ενοικίων σε περίπτωση ολικής καταστροφής, την κάλυψη των δαπανών ψυχολογικής υποστήριξης μετά από περιστατικό διάρρηξης, την κάλυψη δαπανών διακοσμητή σε περίπτωση αποκατάστασης κατόπιν ζημιάς, ενώ προσφέρει αξία αντικατάστασης με καινούργιο ακόμα και στον ρουχισμό. Μια ακόμη καινοτομία είναι η κάλυψη ζημιών που προκαλούνται από την φυσιολογική φθορά των σωληνώσεων, ενώ διευρύνεται η κάλυψη της κατοικίας του πελάτη από κάθε άλλο γεγονός πέραν των κατονομαζομένων κινδύνων.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*