Ξεκινάει η ασφαλιστική συνάντηση στην ‘Υδρα

Με περισσότερα από 300 υψηλόβαθμα στελέχη της ελληνικής και της διεθνούς ασφαλιστικής αγοράς και αυξημένες προσδοκίες από τους διοργανωτές και τους συμμετέχοντες θα διεξαχθεί η φετινή συνάντηση των ασφαλιστών στην Ύδρα η οποία ξεκινάει σήμερα το βράδυ με εκδηλώσεις της Αοn Benfield και της Eurolife ERB.

Μέσα από τις εργασίες του συνεδρίου, την ανταλλαγή απόψεων από σημαντικούς παράγοντες της αγοράς η φετινή συνάντηση αναμένεται να συμβάλλει καθοριστικά στο μέλλον της ιδιωτικής ασφάλισης και να θίξει σημαντικά ζητήματα για τους ασφαλιστές.

Μεταξύ των θεμάτων που θα αναλυθούν από τους παρευρισκόμενους είναι οι αναδυόμενοι κίνδυνοι αλλά και οι προκλήσεις της ασφαλιστικής αγοράς στην περίοδο των χαμηλών ασφαλίστρων.

Τις εργασίες του συνεδρίου θα ανοίξει ο πρόεδρος της ΕΑΕΕ, Α. Σαρρηγεωργίου και ο Ν. Μακρόπουλος, επικεφαλής της Επιτροπής Διεθνών και Δημοσίων Σχέσεων της ένωσης και η κα Μ. Αντωνάκη, Γενική Διευθύντρια θα συντονίσουν τις συζητήσεις στα πάνελ.

Σημαντικοί ομιλητές με διεθνή εμπειρία όπως ο Benno Reischel, Head of Europe, LLOYD’S (UNITED KINGDOM), o Harald Rosenberger, Executive Client Manager, MUNICH RE (GERMANY), o Nicolas Jeanmart, Head of Non-Life and Macro-Economics, INSURANCE EUROPE (BELGIUM), o Γιώργος Κώτσαλος, CEO, INTERAMERICAN (GREECE, ο Σπύρος Μαυρόγαλος, CEO, ETHNIKI INSURANCE CO (GREECE)και η Victoria Natar, Superintendent of Insurance, INSURANCE COMPANIES CONTROL SERVICE (CYPRUS) θα μιλήσουν για την διεθνή και την ελληνική ασφαλιστική αγορά.

Το πρόγραμμα μπορείτε να δείτε εδώ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*