Συνέδριο Επίλεκτων  Ασφαλιστών της MetLife

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν πρόσφατα οι εργασίες των δύο Συνεδρίων που οργάνωσε η MetLife στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, με τη συμμετοχή των Επίλεκτων Ασφαλιστών της Εταιρείας από τη Νότια και την Βόρεια Ελλάδα αντίστοιχα.

Κατά τη διάρκεια των Συνεδρίων οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις εξελίξεις στην ασφαλιστική αγορά, ενώ σημαντικό μέρος των εργασιών αφιερώθηκε στην περαιτέρω ανάπτυξη των πωλήσεων.

Τις εργασίες τίμησαν με την παρουσία τους ο κ. Μ. Χατζηδημητρίου, HeadofEastern & SouthernEurope, MetLife, καθώς επίσης και ο κ. Ν. Δασκαλάκης, ΕSEFacetoFaceDistributionHead, ο κ. Δ. Μαζαράκης, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της MetLife στην Ελλάδα και ο κ. Γ. Ζερβουδάκης, HeadofFacetoFace Ελλάδας.SEWA_ATHENS

Ο κ. Μ. Χατζηδημητρίου αναφέρθηκε στα παγκόσμια μεγέθη και την οικονομική ισχύ της MetLife και στην ιδιαίτερη σημασία και αξία που έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά για τους ασφαλισμένους σε όλον τον κόσμο και στην Ελλάδα. Επίσης, συνεχάρη τους ασφαλιστικούς συμβούλους της Εταιρείας για τον επαγγελματισμό και τη συνέπειά τους, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι αποτελούν ένα από τα κορυφαία δίκτυα Agencyπαγκοσμίως.                   Ο κ. Δασκαλάκης αναφέρθηκε στη δύναμη και σπουδαιότητα της δουλειάς του επαγγελματία ασφαλιστή της MetLife, που δεν είναι άλλος από το να «σώζει οικογένειες» όταν το απρόοπτο χτυπά την πόρτα κάθε νοικοκυριού.

Ο κ. Δ. Μαζαράκης τόνισε την ξεχωριστή θέση που κατέχει η Εταιρεία στην Ελληνική ασφαλιστική αγορά, καθώς και την στρατηγική της σημασία στο παγκόσμιο δίκτυο της MetLife. Παράλληλα υπογράμμισε ότι χάρις στην οικονομική της ευρωστία, η Εταιρεία έχει καλύψει με επιτυχία τις αυξημένες απαιτήσεις φερεγγυότητας και ανταποκρίνεται με επιτυχία σε όλες τις δεσμεύσεις της απέναντι στους συνεργάτες και τους ασφαλισμένους της. Τέλος, ο κ. Γ. Ζερβουδάκης, αφού υπογράμμισε τον ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο που επιτελούν οι ασφαλιστικοί σύμβουλοι της MetLife στην Ελληνική ασφαλιστική αγορά, έδωσε το στίγμα των προτεραιοτήτων που θα οδηγήσουν το δίκτυο Πωλήσεων σε ακόμη υψηλότερες επιδόσεις

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*