Σκληρός ανταγωνισμός στην Υγεία

[starbox]

Σκληρός ανταγωνισμός στα προγράμματα Υγείας αναπτύσσεται στην αγορά. Η μία μετά την άλλη οι ασφαλιστικές καταρτίζουν ολοκληρωμένες προτάσεις και διεκδικούν τα μερίδιά τους. Κατά τις πληροφορίες στα επιτελεία μεγάλων ασφαλιστικών επικρατεί προβληματισμός για το πώς θα κερδίσουν το πελατειακό κοινό που αναζητά από τους ιδιώτες μια καλή κάλυψη της υγείας του.

Η Εθνική ετοιμάζεται κατά τις πληροφορίες να προωθήσει στην αγορά ένα νέο πρόγραμμα Υγείας ικανό να αντιμετωπίσει τον υψηλό ανταγωνισμό.

Η ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ μπήκε και αυτή στον στίβο της Υγείας με επίσης υψηλών προδιαγραφών. Η Interamerican έχει σχεδιάσει ακόμη πιο δυναμική επέκταση στην Υγεία ενώ και η GENERALI έχει ήδη επικοινωνήσει στους συνεργάτες της και νέα προγράμματα  τα οποία και προωθεί.

Η ΜΙΝΕΤΤΑ θα συνεχίσει την περυσινή επιθετική τακτική της στον κλάδο καθώς απέδωσε καρπούς  και θα προωθήσει και νέα προγράμματα στην αγορά. Η πρακτική αυτή των εταιρειών μεγάλων που προαναφέρθηκαν πιέζει και τους υπόλοιπους και κυρίως τους βαρείς πολυεθνικούς οι οποίοι και μερίδιο είχαν στην αγορά και προγράμματα που «έτρεχαν». Κατά τις πληροφορίες δεν αποκλείεται είτε με νέα προγράμματα είτε επικοινωνιακά με εισέλθουν στον «χορό» και η  Allianzκαι  MetLife, ΑΧΑ. GROUPAMA, ενώ κινητικότητα παρουσιάζεται  και από την ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ.

Σε γενικές γραμμές τα προγράμματα είναι είτε έτοιμα είτε αποφασισμένα για το πώς θα ετοιμαστούν, η στρατηγική απόφαση έχει ληφθεί και ο ανταγωνισμός  θα κριθεί στις παροχές όπου τελικά δεν είναι ούτε οι ίδιες ούτε ποιοτικά ούτε τιμολογιακά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*