«Κουτιά Αγάπης» από την ΑΧΑ για το «Χαμόγελο του Παιδιού» Δήμου Μοσχάτου

Η Εθελοντική Ομάδα της ΑΧΑ «ΑΧΑ Hearts in Action», στο πλαίσιο της Εταιρικής Υπευθυνότητας της Εταιρείας και λαμβάνοντας υπόψη το ιδιαίτερα δύσκολο οικονομικό περιβάλλον στη χώρα μας, έχει εγκαταστήσει «Κουτιά Αγάπης / Love CANs» στα Κεντρικά Γραφεία της Εταιρείας.

Με τον τρόπο αυτό προσκαλεί τους ανθρώπους της ΑΧΑ να προσφέρουν ρούχα, παιχνίδια, είδη προσωπικής υγιεινής, βιβλία, σχολικά είδη και άλλα μη ευπαθή προϊόντα για συμπολίτες μας που τα χρειάζονται. Τα Μέλη της Εθελοντικής Ομάδας της ΑΧΑ, υπάλληλοι και αποκλειστικοί συνεργάτες, επέλεξαν να προσφέρουν 15 κούτες που συγκέντρωσαν, στο Χαμόγελο του Παιδιού του Δήμου Μοσχάτου. Η παράδοση του υλικού έγινε στις 31/07/2014 σε συνεργασία με την AXA Assistance, θυγατρική εταιρεία του Ομίλου ΑΧΑ.

Το νέο σπίτι που έχει δημιουργήσει το «Χαμόγελο του Παιδιού» στο Μοσχάτο, φιλοξενεί 27 παιδιά ηλικίας 3,5 έως και 18 ετών και χρειάζεται καθημερινή στήριξη σε τρόφιμα, ρούχα και είδη πρώτης ανάγκης.

Σε ένα ευρύ πλαίσιο δράσης για την Εταιρική Υπευθυνότητα, η ΑΧΑ επιθυμεί να διαδραματίζει σημαντικό και θετικό ρόλο στην κοινωνία. Για το σκοπό αυτό, μεταξύ άλλων, στηρίζει μέσα από συντονισμένες ενέργειες, κοινωνικές ομάδες στην ευρύτερη περιοχή των Δήμων Κερατσινίου, Μοσχάτου, Περάματος και Δραπετσώνας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*