Εθνική Ασφαλιστική, κτίριο, είσοδος

Νέα προγράμματα από την Εθνική Ασφαλιστική

Με δύο νέα προγράμματα η Εθνική Ασφαλιστική έρχεται να καλύψει τις σύγχρονες ανάγκες των πελατών της, επιτυγχάνοντας γι’ αυτούς τον καλύτερο δυνατό συνδυασμό ασφαλιστικών καλύψεων και κόστους.
Η Εθνική Ασφαλιστική με το πρόγραμμα «Εθνική Σύνταξη», διαμορφώνει ένα ισχυρό πλαίσιο διασφαλίσεων, συμπληρωματικό των κοινωνικών παροχών, απαντώντας σε μία πολύ ουσιαστική αγωνία των εργαζομένων για το μέλλον τους.
Η «Εθνική Σύνταξη», αποτελεί εργαλείο σχεδιασμού προσαρμοσμένο στις τρέχουσες οικονομικές δυνατότητες και στις μελλοντικές ανάγκες των ασφαλισμένων.
Το νέο πρόγραμμα «Εθνική & Παιδί», προσφέρει στους γονείς τη δυνατότητα να εξασφαλίσουν από σήμερα για τα παιδιά τους ένα εφ’ άπαξ ποσό ή το μηνιαίο εισόδημα που θα τους είναι απαραίτητο για την εκπλήρωση μελλοντικών σχεδιασμών (σπουδές, επαγγελματική αποκατάσταση κ.λπ.). Ακόμη και με μικρά ποσά ασφαλίστρων, μπορεί να δημιουργηθεί ένα εγγυημένο μηνιαίο εισόδημα ή ένα εγγυημένο εφ’ άπαξ ποσό .
Σε μια περίοδο που οι προτεραιότητες μεταβάλλονται, η Εθνική Ασφαλιστική χτίζει σχέση εμπιστοσύνης με τους ασφαλισμένους της με προσιτό κόστος ασφάλισης και παροχές που διασφαλίζονται από την αξιοπιστία της μεγαλύτερης ασφαλιστικής εταιρίας της χώρας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*