Η D.A.S. Hellas στο τουρνουά ποδοσφαίρου D.A.S. World Cup

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου (D.A.S. World Cup 2014) στη Βαρκελώνη στις 31 Μαΐου 2014. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν σε πολύ καλό κλίμα και οι αθλητές διακρίθηκαν τόσο για το ήθος τους, όσο και για την αγωνιστικότητα τους.

Στην διοργάνωση συμμετείχαν ομάδες από χώρες όπου δραστηριοποιείται η D.A.S. και συγκεκριμένα: η Γερμανία, η Ελλάδα, η Ιταλία, το Βέλγιο, η Ισπανία, η Τσεχία, η Σλοβακία, η Ολλανδία, η Αυστρία, η Ιρλανδία, η Αγγλία, η Ελβετία.

Η D.A.S. Hellas έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση και απέσπασε θετικές κριτικές για την αγωνιστική παρουσία της, φτάνοντας μάλιστα στους προημιτελικούς της διοργάνωσης.
Η τελική κατάταξη διαμορφώθηκε ως εξής: την 1η θέση κατέλαβε Ολλανδία, τη 2η θέση η Αυστρία και την 3η η Ιρλανδία.
Τα μέλη της ομάδας χαρακτήρισαν τη συμμετοχή τους στο τουρνουά ποδοσφαίρου ως “εμπειρία ζωής”, και προετοιμάζονται για το επόμενο αγωνιστικό πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί στην Ολλανδία το 2016.
Η οργανωτική επιτροπή της D.A.S. International διοργάνωσε προς τιμήν των συμμετεχόντων εορταστικές εκδηλώσεις τόσο κατά την έναρξη όσο και κατά τη λήξη του τουρνουά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*