Insuranceforum.gr: Ολοκληρώθηκαν οι ημερίδες σε Ηράκλειο και Βόλο

Μεγάλη ανταπόκριση είχαν οι ημερίδες του insuranceforum.gr σε Ηράκλειο Κρήτης και Βόλο στις 27/6 και 2/7 αντίστοιχα.

Το insuranceforum.gr ολοκλήρωσε μία σειρά από καινοτόμες και ξεχωριστές επιμορφωτικές ημερίδες που διεξήγαγε συνολικά σε 4 πόλεις της Ελλάδας, με στόχο την ενημέρωση των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών για τις εξελίξεις στην ασφαλιστική αγορά.
Συνολικά, 220 ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές παρακολούθησαν τις δύο τελευταίες ημερίδες που για πρώτη φορά διοργανώθηκαν στις πόλεις τους.

 

Ο Α. Βασιλειάδης και ο Μ. Αλιφιεράκης

Ο Α. Βασιλειάδης και ο Μ. Αλιφιεράκης

Στην ημερίδα του Ηρακλείου παρευρέθηκε ο Γενικός Διευθυντής της International Life (μέγας χορηγός της ημερίδας), κ.Γιάννης Φουρλής.
Την ημερίδα χαιρέτισε και ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Ηρακλείου κ.Μανώλης Αλιφιεράκης ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε πως το επιμελητήριο Ηρακλείου θα βρίσκεται πάντα αρωγός σε παρόμοιες ενέργειες που συμβάλλουν στην ενημέρωση των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών.
Κατά τη διάρκεια της 5ης ημερίδας στο Βόλο η οποία συνδιοργανώθηκε με τον Σύνδεσμο Διαμεσολαβούντων Ασφαλειών Μαγνησίας, παρουσιάστηκε και ο νέος διακριτικός τίτλος του συνδέσμου.
Μιλώντας στο βήμα ο κ.Δημήτρης Τούμπας, πρόεδρος του ΣΥ.Δ.Α.Μ, δήλωσε ότι ο σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλειών Μαγνησίας θα βρίσκεται δίπλα στους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές για να τους παρέχει την εκπαίδευση και την ενημέρωση που χρειάζονται, αλλά και για να υπερασπίσει τα δικαιώματα όλων των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών της Μαγνησίας.

Εισηγητές των ημερίδων ήταν οι:

Έφη Κοσσυβάκη, με θέμα: «Η A.I.G δίπλα στον συνεργάτη».

Γιάννης Φουρλής, με θέμα: «Ο κόσμος αλλάζει».

Γιάννης Οφάκογλου, με θέμα: «Χρησιμοποιώντας τα social media για την ανάπτυξη των εργασιών μας».

Ο  Δημήτρης Τούμπας

Ο Δημήτρης Τούμπας

Νίκος Κλήμης, με θέμα: «Η διαμεσολάβηση υπό ομηρία. Πράξεις, απραξία και επιπτώσεις».

Μελίνα Τσικογιαννοπούλου, με θέμα: «Ποιος πήρε τους πελάτες μου; Πώς οι διαμεσολαβητές θα αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά τις αλλαγές στην καθημερινή μας εργασία».
Τηλέμαχος Μαλγαρινός, με θέμα: «Οι σημαντικότερες φορολογικές αλλαγές που θα πρέπει να γνωρίζουν οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές».
Γιώργος Κουτίνας, με θέμα: «Aσφάλιση Αστικής Ευθύνης. Πρόκληση για την ασφαλιστική αγορά».

Επίσης, έγινε και η παρουσίαση του InsuranceWebinars.gr, της πρώτης πλατφόρμας διεξαγωγής e-seminars για Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές και στελέχη της Ασφαλιστικής Αγοράς.

Την ημερίδα στο Ηράκλειο υποστήριξαν οικονομικά:
AIG, ΙNTERNATIONAL LIFE, GLASSDRIVE, PRIME INSURANCE, INTERLIFE AΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, ΜINOAN INSURANCE
Την ημερίδα στο Βόλο υποστήριξαν οικονομικά:
P1070492ΑΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, ΔΥΝΑΜΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ, CARGLASS, PRIME INSURANCE

Οι ημερίδες διεξήχθησαν υπό την αιγίδα των τοπικών επιμελητηρίων, καθώς και με την πολύτιμη υποστήριξη όλων των κλαδικών συλλόγων και συνδέσμων της χώρας.

Το insuranceforum.gr ετοιμάζει το πρόγραμμα για τις επόμενες ημερίδες που θα πραγματοποιηθούν σε διάφορες πόλεις της χώρας και θα ξεκινήσουν από το Σεπτέμβριο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τους συντελεστές αν θέλουν να φιλοξενήσουν ημερίδα του insuranceforum.gr στην πόλη που βρίσκονται. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον κ. Αριστείδη Βασιλειάδη, τηλ: 6944 779870

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*