Ασφάλιση φωτοβολταϊκών από την Eurolife ERB

Η Eurolife ERB έχοντας ως γνώμονα την κάλυψη όσο το δυνατόν περισσότερων ασφαλιστικών αναγκών, έχει δημιουργήσει προγράμματα ασφάλισης για εγκαταστάσεις φωτοβολταϊκών, οικιακής αλλά και επαγγελματικής χρήσης, είτε έχουν χρηματοδοτηθεί από τράπεζα είτε όχι. Πιο συγκεκριμένα παρέχει κάλυψη:

• Κατά τη διάρκεια συναρμολόγησης των εγκαταστάσεων, με ασφαλιστήριο Κατά Παντός Κινδύνου Συναρμολόγησης (EAR).

• Κατά τη διάρκεια λειτουργίας Οικιακών και επαγγελματικών εγκαταστάσεων, με εξειδικευμένα προγράμματα ασφάλισης με σκοπό την προστασία των εγκαταστάσεων από κινδύνους όπως: πυρκαγιά, κλοπή, σεισμό, καιρικά φαινόμενα, πυρκαγιά από βραχυκύκλωμα, κακόβουλες ενέργειες, απώλεια εσόδων σε περίπτωση διακοπής της λειτουργίας που θα προέλθει από καλυπτόμενη υλική ζημιά στις εγκαταστάσεις κ.α.

• Αστικής ευθύνης, η οποία καλύπτει κάθε ποσό (συμπεριλαμβανομένων και των δικαστικών δαπανών που επιδικάζονται σε βάρος του ασφαλισμένου) που θα υποχρεωθεί να καταβάλει σε τρίτους η επιχείρηση ή ο ιδιώτης για αποζημίωση λόγω σωματικής βλάβης ή υλικής ζημιάς που προκλήθηκε από τη λειτουργία της φωτοβολταϊκής εγκατάστασης.

Η Eurolife ERB Ασφαλιστική είναι ένας από τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς ομίλους της ελληνικής αγοράς. Τα προϊόντα της χαρακτηρίζονται από το σύγχρονο σχεδιασμό τους και καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες κάθε ανθρώπου για τη δημιουργία κεφαλαίου / σύνταξης, την προστασία της ζωής του, της περιουσίας του, της επιχείρησής του καθώς και την κάλυψη εξόδων που αφορούν την υγεία του.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*