Ασφάλεια Ζωής Μy Family First από τη Eurolife ERB!

«Ακόμα και οι σούπερ ήρωες χρειάζονται τον ασφαλιστή τους». Αυτός ήταν ο τίτλος της εκδήλωσης που πραγματοποίησε η Eurolife ERB Ασφαλιστική, στην οποία παρουσίασε στους συνεργάτες της το ανταγωνιστικό προϊόν My Family First!
Στα πλαίσια της στρατηγικής της εταιρείας για έμφαση στην ανάπτυξη του κλάδου Ζωής, η Eurolife ERB Ασφαλιστική δημιούργησε το προϊόν προστασίας οικογένειας ‘My Family First – Ασφάλεια Απώλειας Ζωής’, με το οποίο ο πελάτης μπορεί να εξασφαλίσει την οικογένειά του στην περίπτωση της απώλειας ζωής από ασθένεια ή ατύχημα, με πολύ χαμηλό κόστος εκκίνησης. Το προϊόν αποτελεί λύση για τον πελάτη που αντιλαμβάνεται ότι υπάρχει ανάγκη να εξασφαλίσει την οικογένειά του, ειδικά στη δύσκολη συγκυρία που ζούμε, από αιφνίδια μεταβολή εισοδημάτων, λόγω απώλειας της ζωής του.
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Eurolife ERB Ασφαλιστικής, κύριος Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, ανέφερε στην εναρκτήρια ομιλία του: «Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, ο επαγγελματίας ασφαλιστής έχει αποδείξει ότι είναι και θα είναι πάντα εκεί χτίζοντας μακροχρόνιες σχέση με τον πελάτη του και υποστηρίζοντάς τον στη διαχείριση κίνδυνου της οικογένειάς του. Η Eurolife ERB Ασφαλιστική, έχει αποδείξει πως βρίσκεται πάντα δίπλα στους συνεργάτες της, με ανταγωνιστικές και σύγχρονες ασφαλιστικές λύσεις όπως το My Family First, παρέχοντας τους τα εργαλεία και τα μέσα για να κάνουν πιο εύκολο και αποτελεσματικό το έργο τους.»
Στη συνέχεια ο Διευθυντής Δικτύων κύριος Λεωνίδας Σίδερης, παρουσίασε στους συνεργάτες το προϊόν και τη χρησιμότητά του, ενώ οι κυρίες Ευτυχία Κουσκούνα και Μελίνα Τσικογιαννοπούλου, επικεντρώθηκαν στα χαρακτηριστικά της αγοράς ασφαλειών ζωής στη χώρα μας και σε τεχνικές πωλήσεων για τα προϊόντα αυτής της κατηγορίας. Η Διευθύντρια Μarketing και Ανάπτυξης Εργασιών κα Τατιάνα Δικαστοπούλου, παρουσίασε τα αποτελέσματα της ποιοτικής έρευνας που πραγματοποίησε η εταιρεία με στόχο την ποιοτική αξιολόγηση του προϊόντος και την προώθησή του. Την εκδήλωση έκλεισε ο Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων και Εκπαίδευσης, κύριος Νίκος Δελένδας, ο οποίος αναφέρθηκε στην ανάγκη προστασίας της οικογένειας ιδιαίτερα στις σημερινές οικονομικές συνθήκες, στο σημαντικό ρόλο του διαμεσολαβητή στη διαδικασία διερεύνησης αναγκών, στο προφίλ των υποψηφίων πελατών και στη φιλοσοφία της προτεινόμενης ασφαλιστικής λύσης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*