Πιο κοντά στα δίκτυα και οπλισμένη με εφόδια η International Life

Αισιοδοξία, προοπτική και βεβαιότητα, για το σίγουρο μέλλον της εταιρείας, διέκρινε την σημερινή συνάντηση της διοίκησης του Ομίλου International Life με τους περισσότερους από 300 συνεργάτες της  πράκτορες και μεσίτες.
Το στίγμα του συνεδρίου που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Divani στο Καβούρι έδωσε ο πρόεδρος του Ομίλου Φωκίων Μπράβος ο οποίος εξήρε τις αλλαγές που συντελούνται στην αγορά σε επίπεδο νομοθεσίας και εποπτείας λέγοντας ότι θα αποβούν σε όφελος της αγοράς και θα αποδώσουν προστιθέμενη αξία στις εταιρείες και τους επαγγελματίες.  

Δηλώνοντας την ετοιμότητα του ομίλου International  απέναντι στις αλλαγές και το μέλλον, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας κ.  Γιάννης Μπράβος ξεκαθάρισε στους παρευρισκόμενους συνεργάτες ότι η αγορά έχει προοπτικές τις οποίες η International έχει προετοιμαστεί για να τις αξιοποιήσει. Παρουσίασε οικονομικά στοιχεία, και μεγέθη από τα οποία αποσαφηνίστηκε κάθε απορία σχετικά με την επάρκεια της εταιρείας σε φερεγγυότητα , προσαρμογή στα νέα δεδομένα, εφαρμογή των όσων προβλέπονται από τις νέες νομοθετικές και κανονιστικές ρυθμίσεις. Στο πλαίσιο αυτό επισημάνθηκε ότι η International εξελίσσεται, εκσυγχρονίζεται και εισχωρεί στην νέα ασφαλιστική αγορά που δημιουργείται. Έχει υψηλή τεχνολογία, νέες δομές λειτουργίας, ευελιξία στις συνεργασίες και την εξυπηρέτησης των πελατών.  Δίνει μέριμνα στο σέρβις των δικτύων και προτεραιότητά της είναι να έλθει όσο πιο κοντά γίνεται με τους συνεργάτες. Σύμφωνα με την διοίκηση προσδοκία είναι να λυθούν τυχόν προβλήματα,να εξαλειφθούν δυσχέρειες και να δοθούν πολλά και ποικίλα «εργαλεία» στους συνεργάτες για να δουλέψουν.  Στο πλαίσιο αυτό τονίστηκε ότι αναπτύσσονται συστήματα ευέλικτων εισπράξεων, web εφαρμογές, και πολλά ακόμη σύγχρονα συστήματα που έχουν στόχο την παροχή διευκολύνσεων στους συνεργάτες. 

Στην ίδια κατεύθυνση ήταν και οι ομιλίες των στελεχών της εταιρείας και συγκεκριμένα του προέδρου της εταιρείας Ζωής του ομίλου κ. Μιλτιάδη Νεκτάριου, και του γενικού διευθυντή του ομίλου κ. Γιάννη Φουρλή. Εξέφρασαν την βεβαιότητά τους για την προετοιμασία της International  και αποτύπωσαν με στοιχεία την επάρκειά της στον ανταγωνισμό και κυρίως στην δυνατότητά της να προχωρήσει με νέα εφόδια και νέες προοπτικές στην διεθνή ασφαλιστική αγορά δεδομένου ότι αυτό επέρχεται ως εξέλιξη από την εφαρμογή της solvency. 
Σημειώνεται ότι την διοργάνωση και υλοποίηση της εκδήλωσης η οποία είχε μεγάλη συμμετοχή επιμελήθηκε η Εμπορική Διεύθυνση τω ν πρακτόρων και μεσιτών  της οποία επικεφαλής είναι ο κ. Γιώργος Κυριακάκης και ο κ. Μιχάλης Τάτσης.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*