DAS: Νέο site για συνεργάτες και πελάτες

Ένα νέο site δημιούργησε και έθεσε σε λειτουργία η D.A.S. Hellas εγκαινιάζοντας την ισχυρή παρουσία της στο internet την οποία και θα ενισχύει σταδιακά και με νέες τεχνολογικές εφαρμογές που θα αναβαθμίζουν την διαδικτυακή εικόνα της.

Η ιστοσελίδα www.das.gr παρέχει πληροφόρηση προς τρείς κατευθύνσεις που είναι: οι ασφαλισμένοι της εταιρείας, οι διαμεσολαβούντες συνεργάτες και τέλος ο κάθε πολίτης που ενδιαφέρεται να μάθει για τα ασφαλιστικά συμβόλαια της D.A.S. Hellas, αλλά και γενικότερα για την Νομική Προστασία.

Το νέο site είναι κατασκευασμένο σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα της D.A.S. Hellas και παρέχει διευρυμένες δυνατότητες ενημέρωσης των συνεργατών αφού περιέχει «γέφυρες» σύνδεσης με το εταιρικό portal, μέσω του οποίου, θα διενεργούνται όλες οι κινήσεις και θα παρέχονται όλες οι πληροφορίες που τους αφορούν.

Στόχος είναι ο κάθε επισκέπτης του site να έχει τη δυνατότητα να ενημερώνεται με πληρότητα για την εταιρεία, την δυναμική της στην αγορά, την υψηλή τεχνογνωσία της και κυρίως για τη χρησιμότητα της Νομικής Προστασίας.

Στην ιστοσελίδα θα περιέχονται μεταξύ άλλων αναλυτική πληροφόρηση και εταιρικά νέα που αφορούν τα ασφαλιστικά προγράμματα, τις δραστηριότητες, και τις διεθνείς εξελίξεις που σχετίζονται με την Νομική Προστασία.

Η D.A.S. Hellas θα συνεχίσει να επενδύει και σε αυτή την μορφή ενημέρωσης και πληροφοριακής εξυπηρέτησης των πελατών και των συνεργατών της ευελπιστώντας ότι θα συνδράμει στην διευκόλυνση των συνεργατών της και στην ενίσχυση της γνώσης των καταναλωτών για την Νομική Προστασία.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*