Εκπαιδευτικό Συνέδριο της MetLife στο Cape Town

Στο Cape Town βρέθηκαν πρόσφατα οι κορυφαίοι ασφαλιστικοί σύμβουλοι της MetLife  από την Περιφέρεια Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής, στα πλαίσια του Εκπαιδευτικού Συνεδρίου «ΕΜΕΑ Challenge 2014» που πραγματοποίησε η Εταιρεία.

Περισσότεροι από 200 ασφαλιστικοί σύμβουλοι και οι σύζυγοί τους,  εκπροσωπώντας 21 χώρες, πέρασαν μια αξέχαστη εβδομάδα στη Νότιο Αφρική. Τους καλωσόρισε η Διοίκηση της Εταιρείας, με επικεφαλής τον κ. M. Khalaf, President Europe, Middle East & Africa (EMEA), τον κ. J. Hele, MetLife Executive Vice President & Chief Financial Officer, τον κ. Μ. Χατζηδημητρίου, Regional Head, Eastern & Southern Europe καθώς επίσης και τους επικεφαλής των υπολοίπων Περιφερειών της ΕΜΕΑ.

Στο Συνέδριο συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο κ. Ν. Δασκαλάκης, Head of Face to Face Distribution, Eastern & Southern Europe, ο κ. Γ. Ζερβουδάκης, Head of Face to Face Distribution Ελλάδος, καθώς και άλλα στελέχη της MetLife.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών του Συνεδρίου πραγματοποιήθηκαν σημαντικές ομιλίες και παρουσιάσεις με στόχο την περαιτέρω άνοδο όλων των δεικτών απόδοσης, σε συνδυασμό με την συνεχή βελτίωση του επιπέδου των παρεχομένων υπηρεσιών, στα πλαίσια της πελατοκεντρικής φιλοσοφίας που χαρακτηρίζει την MetLife.

Παράλληλα, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά μερικά από τα ομορφότερα μέρη της Νοτίου Αφρικής, καθώς και τα σημαντικότερα και πιο χαρακτηριστικά σημεία της, όπως είναι το Table Mountain και το Robben Island, καθώς επίσης και εκδρομές στη χερσόνησο του Ακρωτηρίου, στα Winelands και στο Safari Park. Η κορύφωση των εκδηλώσεων ήταν το Gala Dinner που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο του Cape Town, το οποίο μεταξύ άλλων περιελάμβανε και παραδοσιακή μουσική και χορούς της Αφρικής.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*