Υπηρεσία Επικοινωνίας Συνεργατών από την Aigaion

Mε στόχο τη συνεχή βελτίωση των παροχών που προσφέρει στους συνεργάτες της και σκοπό την άμεση και απρόσκοπτη εξυπηρέτηση τους, η Aigaion Ασφαλιστική έθεσε σε λειτουργία από τις 29 Απριλίου 2014, την υπηρεσία «Επικοινωνία Συνεργατών»

Mε την πρωτοβουλία της αυτή η Aigaion δείχνει το σεβασμό προς τους συνεργάτες της και την έμπρακτη στήριξη της στην καθημερινή τους προσπάθεια να αναπτύξουν τις εργασίες τους και να μειώσουν τα λειτουργικά τους κόστη.
Η νέα υπηρεσία υπάγεται στη Διεύθυνση Πωλήσεων της Aigaion και θα επιλαμβάνεται όλων των θεμάτων και ζητημάτων που αφορούν την καθημερινή σχέση της εταιρίας με τους συνεργάτες της. 

Η επικοινωνία των συνεργατών μπορεί να γίνεται με γίνεται με τρεις τρόπους: μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση sales@aigaion.gr, τηλεφωνικώς στο 210 9119980 και μέσω fax στο 210 9611029. 

Όσον αφορά τους συνεργάτες που εξυπηρετούνται από το Γραφείο της Aigaion στη Θεσσαλονίκη, θα επικοινωνούν είτε μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση AigaionThessalonikiMotors@aigaion.gr, είτε τηλεφωνικά στο 23130-83400, είτε με fax στο 23130 83450.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*