Ανακοίνωση της ΟΑΣΕ για τη συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς

Τους εργαζόμενους τους νέους και τις νέες, τους άνεργους και συνταξιούχους καλεί η ΟΑΣΕ σε ανακοίνωσή της να συμμετάσχουν στην Πρωτομαγιάτικη Απεργιακή Συγκέντρωση την Πέμπτη που έρχεται: «Την ιστορική αυτή μέρα όλοι οι εργαζόμενοι του κόσμου ενώνουμε τη φωνή μας, για αντίσταση και πάλη ενάντια στη φτώχεια και την εξαθλίωση, στις αδικίες, στις κοινωνικές διακρίσεις, στην ξενοφοβία, στο ρατσισμό.

Μετά την ανελέητη και απάνθρωπη επίθεση στα εργασιακά και ασφαλιστικά  δικαιώματα που έχει δεχτεί ολόκληρη η ελληνική κοινωνία,  οφείλει  να ενώσει τις δυνάμεις της, και να ανατρέψει όλες αυτές τις αντικοινωνικές και αδιέξοδες πολιτικές που κατέστρεψαν ότι με κόπο αποκτήσαμε τα τελευταία χρόνια. Από τις θυσίες του Ελληνικού λαού ωφελούνται πάλι οι ίδιοι που είναι υπεύθυνοι για την κρίση. Δεν τους πιστεύουμε αγωνιζόμαστε να ξανακερδίσουμε τις ζωές μας.

ΟΛΟΙ μαζί οφείλουμε να είμαστε εκεί, στην απεργιακή συγκέντρωση την Πέμπτη 1η ΜΑΗ, τιμώντας εκείνους που θυσιάστηκαν και υπερασπίστηκαν με την ίδια τους τη ζωή τη δημοκρατία, τη δικαιοσύνη, την ισότητα, την ελευθερία και την ειρήνη»

Η συγκέντρωση των συνδικάτων θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 1η Μαίου, στις 11:00 το πρωι στην πλατεία Κλαυθμώνος (Κοραή και Σταδίου).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*