Ασφάλιση οχημάτων, μηχανημάτων και δικύκλων του δήμου Παιανίας

Ο Δήμαρχος Παιανίας, προκηρύσσει ανοικτό μειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή, για την «Ασφάλιση των οχημάτων, μηχανημάτων και δικύκλων του Δήμου Παιανίας», σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τους όρους της υπ’ αριθμ. 38/13 διακήρυξης του Δήμου για ένα έτος, συνολικής προϋπολογισθείσης δαπάνης 65.200,00 ευρώ με το ΦΠΑ, σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές της 3/13 μελέτης της Τ.Υ. του Δήμου Παιανίας.

Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί την 25 Απριλίου ημέρα Πέμπτη στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Παιανίας, Καραολή & Δημητρίου 38α, και ώρα 10.30 με 11.00 (ώρα λήψης παραλαβής των προσφορών) από την αρμόδια επιτροπή.

Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όσοι διαθέτουν τα προσόντα και δικαιολογητικά συμμετοχής σε διαγωνισμό δημοτικών προμηθειών (φυσικά ή νομικά πρόσωπα ημεδαπά ή αλλοδαπά, συνεταιρισμοί ή ενώσεις προμηθευτών που υποβάλλουν κοινή προσφορά) γραμμένοι στα αντίστοιχα επιμελητήρια.

Η εγγύηση συμμετοχής στο διαγωνισμό ορίζεται σε 5% του προϋπολογισμού της προμήθειας, ήτοι 3.260,00 ευρώ, και βεβαιώνεται με την προσκόμιση γραμματίου σύστασης παρακαταθήκης, του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων ή εγγυητική επιστολή αναγνωρισμένης στην Ελλάδα τράπεζας.

Περισσότερες πληροφορίες δίδονται στα γραφεία του Δήμου όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (τηλ. 213 2030721-213 2030710).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*