Credit Agricole Life: Υψηλές επιδόσεις σe προγράμματα σύνταξης – επένδυσης

Οι σημαντικές επιδόσεις που κατέγραψε η Crédit Agricole Life στους τομείς της σύνταξης και της επένδυσης κατά τη διάρκεια του 2012 και οι προοπτικές της αγοράς για το 2013, ήταν τα βασικά μηνύματα της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη για τη βράβευση των καταστημάτων της Εμπορικής Τράπεζας και των Συμβούλων Πωλήσεων της Βορείου Ελλάδος που ξεχώρισαν σε επίπεδο παραγωγής για το 2012.

Η Εμπορική Διευθύντρια της Crédit Agricole Life, κυρία Σταματία Λεμοντζή, η οποία απένειμε τις βραβεύσεις, δήλωσε τα ακόλουθα:

«Το 2012 ήταν ένα ιδιαίτερα παραγωγικό έτος για την Crédit Agricole Life, στη διάρκεια του οποίου εστιάσαμε στους τομείς της σύνταξης και της επένδυσης, ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες των καταναλωτών, όπως αυτές έχουν διαμορφωθεί σήμερα. Η εμπιστοσύνη των πελατών μας είναι για εμάς η μεγαλύτερη αναγνώριση των προσπαθειών μας και επιβράβευση της στρατηγικής μας για παροχή ευέλικτων προϊόντων που δίνουν αξία στους πελάτες μας. Δεν είναι τυχαίο που, παρά το ασταθές οικονομικό περιβάλλον, ο μέσος όρος ημερήσιας παραγωγής στα τραπεζοασφαλιστικά προγράμματα ζωής σταθεροποιήθηκε στα 70 συμβόλαια καθημερινά, κατά τους τελευταίους τέσσερις μήνες του έτους.»

Στο πλαίσιο αυτό, η κυρία Λεμοντζή χαρακτήρισε το 2012 «Έτος Σύνταξης» για την Crédit Agricole Life, η οποία προωθεί συνταξιοδοτικά προγράμματα, μέσα από το δίκτυο καταστημάτων της Εμπορικής Τράπεζας. Παράλληλα, στο πλαίσιο της εκδήλωσης συζητήθηκαν οι προοπτικές της αγοράς για το 2013, η οποία παρά τις γενικότερες προκλήσεις, εμφανίζει σημαντικές ευκαιρίες για την περαιτέρω αύξηση του τομέα της συνταξιοδοτικής αποταμίευσης.

Στην εκδήλωση, την οποία τίμησαν με την παρουσία τους ανώτερα στελέχη του δικτύου της Εμπορικής Τράπεζας, βραβεύθηκαν οι Διευθυντές και οι Σύμβουλοι Πωλήσεων συνολικά εννέα καταστημάτων από όλη τη Βόρεια Ελλάδα -σε σύνολο δώδεκα πανελλαδικά- οι οποίοι και θα συμμετάσχουν στο ταξίδι της εταιρείας τον Απρίλιο στο Ντουμπρόβνικ. Παράλληλα, η Crédit Agricole Life επιβράβευσε τις προσπάθειες δώδεκα Συμβούλων Πωλήσεων από όλη την Ελλάδα -τέσσερις από τα καταστήματα της Βορείου Ελλάδος- για την ετήσια παραγωγή τους στα συνταξιοδοτικά προγράμματα κατά τη διάρκεια του 2012, προσφέροντάς τους ταξιδιωτικές δωροεπιταγές.

Σημειώνεται ότι οι κατηγορίες τραπεζοασφαλιστικών προγραμμάτων ζωής, στις οποίες διακρίθηκαν τα στελέχη είναι η Επένδυση, η Σύνταξη & Αποταμίευση, η Προστασία και η Επιχείρηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*