Η Φιλίππα Μιχάλη υποψήφιο μέλος για το Δ.Σ του ΣΕΒ!

Η ώρα μηδέν για την ανάδειξη του νέου προέδρου του ΣΕΒ πλησιάζει: Σπύρος Θεοδωρόπουλος ή Ιουλία Τσέτη;

Κατοχυρωμένη θεωρείται η εκλογή των τριών αντιπροέδρων, του γ.γ. του συνδέσμου και του ταμία του Δ.Σ., διότι οι υποψήφιοι είναι όσες και οι διαθέσιμες θέσεις. Οι τρεις υποψήφιοι για τις ισάριθμες θέσεις αντιπροέδρων είναι ο Ευτύχης Βασιλάκης της Aegean Airlines, ο Ανδρέας Σιάμισιης από τη Helleniq Energy και η Ράνια Αικατερινάρη από την ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ. 

Ο αριθμός των υποψηφίων που θα διεκδικήσουν τις 20 θέσεις του Δ.Σ. με βάση το ενιαίο ψηφοδέλτιο που επικυρώθηκε πρόσφατα είναι 31.

Για μέλη του Δ.Σ. έχουν καταθέσει υποψηφιότητα οι: Πέγκυ Αντωνάκου (Γκουγκλ Ελλάς Εφαρμογές Διαδικτύου), Κώστας Βαμβακάς (VK Premium), Δημήτρης Γιαννακόπουλος (ΒΙΑΝΕΞ), Πάρης Γραβουνιώτης (Χαρτοποιία Κομοτηνής), Καλλίνικος Καλλίνικος (Goldair Cargo), Νάγια Καλογεράκη (Coca Cola 3E/Coca Cola HBC), Γιάννης Καραγιάννης (Olympia Group), Νίκος Καυκάς (Καυκάς Β.), Ματίνα Κοίλιαρη (SABO), Εφη Κουτσουρέλη (Quest Συμμετοχών), Πάνος Κυριακόπουλος (Χρυσός Οδηγός), Πέτρος Μαντάς (ΠΑΣΕΒΙΠΕ), Φιλίππα Μιχάλη (NN), Κωνσταντίνος Νεμπής (ΟΤΕ), Λάμπρος Παπακωνσταντίνου (Ideal Holdings), Αριστοτέλης Παντελιάδης (ΜΕΤΡΟ), Μαρία Πασχαλίδου (Grantex), Γιώργος Περιστέρης (ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ), Δημήτρης Σαμαράς (Σαμαράς & Συνεργάτες – Σύμβουλοι Μηχανικοί), Κυριάκος Σαμπατακάκης (Accenture), Μενέλαος Τασόπουλος (Παπουτσάνης), Θεόδωρος Τρύφων (ELPEN), Ευάγγελος Χρυσάφης (METLEN Energy & Metals/Μυτιληναίος), Βασίλης Ψάλτης (Alpha Bank).

πηγή: dealnews

To who is who

Η Φιλίππα Μιχάλη μέχρι τις 31/12/2022 ήταν η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Allianz Ελλάδος, καλύπτοντας τη δραστηριότητα της εταιρείας σε Ελλάδα και Κύπρο. Από 1η Απριλίου 2023 αναλαμβάνει Πρόεδρος & Διευθύνουσα Σύμβουλος στην NN Hellas. Είναι ανεξάρτητο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εισηγμένης στο ΧΑ Quest Συμμετοχών και του μη κερδοσκοπικού σωματείου ALBA Executive Development & Applied Research in Business Administration.

Έχει διατελέσει μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος και Πρόεδρος της Επιτροπής Ανθρώπινου Δυναμικού και της Επιτροπής Δημοσίων Σχέσεων. Έχει επίσης διατελέσει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου και του Γενικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ).
Στην 25ετή πορεία της στην Allianz και πριν αναλάβει το ρόλο της Διευθύνουσας Συμβούλου, υπήρξε

Επικεφαλής της Διεύθυνσης Market Management & Επικοινωνίας (από το 2011) και μέλος του Συμβουλίου Διοίκησης της Allianz Ελλάδος (από το 2013). Πριν από τη μετάβασή της στον ασφαλιστικό κλάδο της Allianz, το 2009, αναλαμβάνοντας τη θέση της Υποδιευθύντριας Market Management και Υπεύθυνης Καινοτομίας, η Φιλίππα εργάστηκε για 10 χρόνια στη Διεύθυνση Επενδύσεων της Allianz ΑΕΔΑΚ, στη διαχείριση αμοιβαίων κεφαλαίων.

Σπούδασε Χρηματοοικονομική & Τραπεζική Διοικητική στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και κατέχει Master in Business Administration (ΜΒΑ) από το ALBA Graduate Business School. Είναι μητέρα δίδυμων αγοριών.